keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

¡Adéu, Barcelona!


Our last day in Barcelona is about to end and tomorrow morning we'll be heading back to Helsinki via Amsterdam. 12 days have gone by so quickly and there's so much to do and see here that I'd be glad to stay for another two weeks. However, I'm really starting to miss Merri and I can't wait to get to hug and squeeze him! Going back home doesn't feel that dull this time, because I have I feeling that I'll fing myself back in this beautiful city sooner than I imagined.

Viimeistä viedään meidän Barcelonan reissusta ja huomenaamulla suunnataan koneen nokka Amsterdamin kautta kohti Helsinkiä. 12 päivää on hurahtanut ihan siivillä, ja täällä riittäisi tekemistä ja näkemistä vielä vaikka toiseksi kahdeksi viikoksi. Merriä tosin alkaa olla jo ihan kamala ikävä, enkä malttaisi odottaa että pääsen halimaan ja rutistamaan sitä! Kotiinpaluu ei tällä kertaa muutenkaan harmita niin paljon kuin yleensä, sillä mulla on sellainen kutina, että löydän itseni hyvin pian uudestaan tästä ihanasta kaupungista.

1 kommentti :

  1. Kivan kuuloinen loma, minäkin tykkäsin Barcelonasta. Jouduin lähtemään sieltä kun juhannuksena kaikki majoitukset varattiin, en tiennyt että juhannus on suosittu juhla myös Barcelonassa kun muualla etelässä sitä ei yleensä vietetä

    VastaaPoista