lauantai 21. marraskuuta 2015

Navy


Phew, what a week. So many things to do at work, sleepless nights due to my dog being sick, migranes and cloudy days with endless rain, rain and rain. Weekend, you are so welcome! Last night I had a nice 10-hour sleep and now I feel much more energetic - I even started to decorate the department for Christmas. Yay for me!

Now that most of Finland is covered with snow and even Helsinki is getting colder (still no snow though...), it was time to take this wool coat from Zara to daily use. When I bought it I didn't realize how warm it actually is! It comes with a huge, furry lining, which I usually take off, because I like to mix the coat with a big scarf etc. This time the outfit was quite dark, but so have been the days lately! (:D)

Huh, mikä viikko takana. Töissä on ollut harvinaisen villi meno, yöunet on jääneet vähille Merrin vatsavaivojen takia, migreeni vaivannut ja koko ajan on vain satanut, satanut ja satanut. Pakko sanoa, ettei viikonloppu ois voinut tulla yhtään parempaan saumaan! Viime yönä nukuinkin kevyet 10 tuntia putkeen ja nyt fiilis on onneksi paljon energisempi - sain jopa aloitettua kämpän laittamisen joulukuntoon ripustamalla tähtivalot olkkarin seinälle ja viemällä muutamat kynttilälyhdyt parvekkeelle. Hyvä minä!

Nyt, kun suurin osa Suomesta alkaa olla ensilumen peitossa ja Helsinkikin on viilentynyt huomattavasti (tosin lumettomana edelleen), on aika ottaa päivittäiseen käyttöön tämä Zaran villakangastakki. En sitä ostaessani tajunnutkaan, miten paljon se lämmittääkään! Jos alle laittaa paksuhkon neuleen, niin ei tule kylmä pakkasillakaan. Takkiin kuuluu myös irroitettava muhkea karvakaulus, mutta yleensä otan sen pois, sillä avonaisen mallin takia tykkään yhdistää takkiin kaulahuivin. Tällä kertaa asu on kokonaisuudessaan aika musta, mutta niin on ollut sääkin viime aikoina! (:D)


Zara Coat
Vero Moda Shirt
Missguided Trousers
Dinsko Shoes
H&M Hat

5 kommenttia :

 1. Ihanan epäbloggaajamaisesti yhdistetty lierihattu. Tykkään! ...mä en ole voinut vähään aikaan käyttää kyseisiä hattuja koska ne on mun mielestä huutanut "olen bloggaaja" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta! :D Kerran käytin isoa lierihattua bussissa ja tuntui, että se oikein huusi blogista :D

   www.kenkafriikki.com

   Poista
  2. Hahah, kiitos! Noita lierihattuja on kyl näkynyt viime aikoina, esim. just sinä päivänä kun otettiin nää kuvat tuli Kaisaniemen tunnelissa vastaan tyttö, jolla oli ihan samanlainen hattu :D

   Poista
 2. Tosi kiva asu :) Opiskeletko muuten missään? Tai meinaatko alkaa opiskella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon yrittänyt nyt kaks kertaa OKL:ään, mut vielä ei oo tärpänny. Tällä hetkellä käyn töissä :) Haaveissa ois nyt mahdollisesti lähteä ulkomaille opiskelemaan.

   Poista