keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Furry


A furry friend. Winter has arrived and so have all my fluffy pieces of clothing, which have been hanging in the back of my wardrobe since last spring. My older readers already know that I have a severe obsession on all things furry from coats to shoes, bags and other accessories. Faux fur of course, because I'm strictly against the fur industry and absolutely agree with the saying "only beautiful animals and ugly people wear real fur". This snowball from Asos is one of my favourite coats - it's super warm and has a huge collar, which gives great protection from the freezing wind. However, the coat in itself is so gaudy that it requires a very simple outfit and, most of all, a very simple hairdo. IMO, a huge furry coat combined with e.g. a curly hairdo just gives an impression of a middle-aged lady from our Eastern neighbour... Anyways, furry coats divide opinions, whether they are real or faux fur, and I understand that many might think my coat looks absolutely horrendous :D It's just a matter of taste!

Karvakasa. Talvi tuli ja samoin myös pörröiset vaatekappaleet, jotka on keväästä asti viruneet vaatekaapin perällä. Ainakin vanhemmat lukijat tietää, että mulla on ihan järkyttävä obsessio kaikkeen karvaiseen takeista kenkiin, laukkuihin ja muihin asusteisiin. Kyseessä on tietysti tekokarva, sillä en hyväksy aidon karvan käyttöä missään muodossa ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että vain kauniit eläimet ja rumat ihmiset pukeutuvat aitoihin turkiksiin. Tämä Asokselta toissajouluna tilattu lumipallero on yksi lempitakeistani - se on superlämmin ja korkea kaulus suojaa tehokkaasti talviselta viimalta! Takki on kuitenkin sen verran "pramea", että se kaipaa kaverikseen hyvin yksinkertaisen asukokonaisuuden ja ennen kaikkea yksinkertaisen kampauksen. Mielestäni esim. tuuhea kiharakampaus yhdistettynä pöyheään karvatakkiin tuo vain vaikutelman keski-ikäisestä itänaapurimme edustajasta... Mutta mutta, pörrötakit jakavat hurjasti mielipiteitä, olivat ne sitten aitoja tai eivät, ja ymmärrän kyllä, että monen mielestä tämä munkin takki on varmaan ihan kamala :D Nää on niin makuasioita!


Asos Faux fur coat
Vila Pants
H&M Boots

2 kommenttia :

  1. Minusta tuo takki on aivan upea! Itsekin voisin tuollaista käyttää, värikin on todella kaunis. Sen kanssa tosin ei kamalasti kannata koruja tai vahvaa meikkiä käyttää, tai kieltämättä tulee mieleen itänaapurimme keski-ikäiset naispuoliset edustajat :'D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, oon sataprosenttisesti samaa mieltä ;D

      Poista