sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Safari


Yesterday was full of celebration - my little sister had her confirmation party and I spent more or less the whole day around the coffee table eating about everything from candies to cake. Now I'm having such a sugar hangover that I've spent all Sunday under my blanket eating nothing but ryecrips. But after all, that's what Sundays are for. At least I've had time to go through some outfit photos! Here are some pictures from last week in one of my favourite prints - leopard. It's a quite difficult print, because it can easily create a cheap impression, but well combined I really love the earthy and safari feeling it brings to the outfit. In my opinion it works excellently in this see-through blouse, which is one of my favourite pieces of clothing for summer. Combined with a top and a pair of pants it's also perfectly usable in autumn!

Eilinen menikin kokonaan juhlatunnelmissa - pikkusisko pääsi ripille ja mutustelin kahvipöydän antimia enemmän tai vähemmän aamusta iltaan. Nyt on niin jäätävä herkkumorkkis, että sunnuntai on tähän asti mennyt näkkärilinjalla peiton alle hautautuneena. Mut sitähän varten sunnuntait on.

Tässä muutamat asukuvat viime viikolta yhdessä lempiprinteistäni, eli leopardissa. Leopardi on vähän haastava kuosi, joka saa helposti aikaan halvan vaikutelman, mutta hyvin yhdisteltynä tykkään sen luomasta maanläheisestä ja safarimaisesta fiiliksestä. Tässä läpikuultavassa paitapuserossa printti toimii mielestäni superhyvin ja se onkin yksi lempivaatteistani kesäisin. Epäsymmetrisen leikkauksensa ansiosta se sopii mainiosti esimerkiksi jonkinlaiseksi shaaliksi tai kesäisin uimapuvun päälle. Syksyisin sen toimii mielestäni parhaiten topin ja pitkien housujen/hameen kanssa, ja sulautuu lisäksi täydellisesti vuodenajan värimaailmaan.


Second hand Blouse
Boohoo Trousers
H&M Boots
Louis Vuitton Bag

2 kommenttia :

 1. Tää sun blogi on kyllä ehdottomasti yks mun lemppareista! :) Ja pakko kysyä, mikä kamera ja objektiivi sulla on näissä asukuvissa käytössä? Ja joudutko paljon käsittelemään kuvia vai ihan vain hieno säätämään?
  Lisäks huomasin ettei tuo sinun yläpalkin About- kohta ei toimi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti tosi paljon! ♥ Kamerana toimii Canon EOS 550D ja objektina 50mm f1.8. Yleensä hienosäätelen jonkun verran esim. valaistusta ja saatan laittaa jonkun filtterin Photoscapella, mutta mitään sen isompaa en osaakaan tehdä :D About-kohta on tulossa!

   Poista