maanantai 13. heinäkuuta 2015

Ta mig till kärlek


This summer hasn't been the best for wearing summer clothes and - to be honest - I've spent most of the time in jeans, sweatshirts and hoodies. Usually around this time of the year I'd start obsessing with the A/W collections, but not this year. I still haven't worn enough summer clothes! Last Sunday was luckily still a warm day and I got to wear one of my summer favourites - this nude skirt from Zara. I bought it from the sales last year and though it definitely was love at the first sigh, it has lasted (unlike many other times I've bought something so impusively...). I think the shape of the skirt is wonderful, girly but not too childish or lolita. And the lenght is just about right - even a few inches shorter would be too short for me!

Tänä kesänä ei ole hellevaatteita tarvinnut liikaa käytellä, vaan suurin osa ajasta on mennyt lähinnä neule/huppari/farkut-linjalla. Yleensä näihin aikoihin itselleni iskee kamala syysvaatebuumi, mutta se taitaa jäädä välistä nyt kun kesävaatteisiinkaan ei ole päästy kunnolla kiinni. Viime sunnuntai Porvoossa oli kuitenkin vielä ihanan lämpöinen päivä ja pääsin käyttämään yhtä kesäsuosikeistani - Zaran nudenväristä hametta. Bongasin hameen viime vuonna aleista ja vaikka se oli rakkautta ensisilmäyksellä, se on onneksi kestänyt pidempään (toisin kuin monien muiden heräteostoksien kohdalla...). Mielestäni ko. hameen malli on todella ihana, tyttömäinen olematta kuitenkaan liian lapsenomainen tai lolita. Plussana vielä pituus, joka on juuri passeli - parikin senttiä niukempi olisi jo liian lyhyt mulle! 


H&M Top
Zara Skirt
Dinsko Heels 
Rockhouse Bag

1 kommentti :

  1. Mua niin ärsyttää käyttää syksyisiä vaatteita myös kesällä! Tuntuu että täällä Suomessa pärjää farkut, neule ja nahkatakki -combolla nykyisin ympäri vuoden.

    www.kenkafriikki.com

    VastaaPoista