maanantai 15. kesäkuuta 2015

Flared Lengths


Guess what have become my favourite thing this summer? Well, flared pants! I remember having various flared jeans bought my mom in my teenage years and god I hated them. That time all my clothes had to be bought from gothic stores and they just had to have chains or studs (or both...) all over them ;) However, this spring flared pants have made an incredible comeback, first in the shape of palazzos and now as flared jeans. I bought these beauties from Zara a few weeks back and since then they have definitely been in an intensive use! I still have to shorten the pant legs, but otherwise they are pitch perfect. My favourite outfit has been this combo of the jeans, a bohemian blouse from H&M and pair of heels, what do you think?

Arvatkaas, mistä on muodostunut mulle tämän kesän ehdoton ykkösjuttu? No leveistä lahkeista! Muistan, että mulla oli nuorempana useammat äidin tuputtamat leveälahkeiset farkut - ja jösses, että vihasin niitä. Se oli sitä aikaa, kun housujen piti olla Morticiasta ja niiteillä tai ketjuilla (parhaassa tapauksessa molemmilla) varustellut ;) Tänä keväänä leveät lahkeet ovat kuitenkin tehneet uskomattoman comebackin, ensin palazzojen ja nyt flared pantsien muodossa. Nämä ihanat yksilöt ostin pari viikkoa sitten Zarasta, ja niillä on ollut käyttöä! Lahkeiden lyhennys on vielä edessä, mutta en ole malttanut olla käyttämättä näitä. Lemppariyhdistelmäksi on muodostunut tämä yhdistelmä H&M:n boheemin paidan ja korkokenkien kanssa, mitäs mieltä te olette?

Ps. Helsingissä on viime aikoina ollut niin kamala puhuri, että hiukset on asukuvissa toisinaan aivan järkyttävät. Näissä kuvissa ne on vielä suht kuosissa, mutta olisittepa nähneet sen afron, joka päätäni koristi Katajanokalta oikaisun jälkeen...


H&M Blouse (similar here / here / here / here)
Zara Jeans (similar here / here / here)
Second Hand Bag
Gina Tricot Jewelry

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti