keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Adidas Duramo 6


New runners! I've never been athletic, a fitness girl or anything that has something to do with sports. I've danced and tried out circus and dance theatre for a while, but all of them just got left behind as my exchange student year in Argentina started. However, one sport, which I've been doing more or less actively for about 10 years, is running. I love to spend time outfit and especially during summer nature is so beautiful that even the evening walks with my dog can last for a couple of hours. Nowadays our evening walks have speeded up - because of these pink babies. Nike shoes are now in, but I've never really cared for sporty trends. For me, the most important thing is that the shoes are practical, comfortable and pretty. These Duramo 6 runners by Adidas fill all the criteria and hey - pink is always pop. It's so curious how new shoes can boost up your motivation!

New runners! En ole koskaan ollut mikään superurheilija, fitness-mimmi tai oikeastaan millään tavoin atleettisuutta edes hipaiseva tyyppi. Olen harrastanut tanssia ja sirkusta sekä tanssiteatteria on tullut kokeiltua, mutta ne kaikki jäivät oikeastaan vaihtarivuoden takia. Yksi laji, mitä olen jaksanut harrastaa enemmän ja vähemmän aktiivisesti kymmenisen vuotta, on kuitenkin lenkkeily. Rakastan olla ulkona, ja varsinkin kesäisin kaikkialla on niin kaunista, että iltalenkit koiran kanssa venyvät helposti parituntisiksikin. Ilmojen lämmetessä minuun iski kunnon lenkkeilykuume, ja nykyään iltalenkit sujuvat hieman vauhdikkaammin - näiden pinkkien kaunokaisten ansiosta. Niket ovat nyt in, mutta itse en ole koskaan jaksanut innostua urheilukenkämuodista. Minulle tärkeintä on, että popot ovat käytännölliset, mukavat jalassa ja omaa silmää miellyttävät. Nämä Adidaksen Duramo 6 -juoksukengät täyttävät kaikki kriteerit ja hei - pinkki on aina pop. On se vaan kumma, miten uudet lenkkarit voivat nostaa urheiluinnon ihan huimiin lukemiin!


2 kommenttia :

  1. Lenkkeilykuume iskee aina täälläkin kun vähänkin aurinko paistaa ja puut alkavat vihertää.. :D Ja nuo on ihan älyttömän nätit kengät! <3

    VastaaPoista
  2. On kyllä supermaukkaat popot! :)
    Ja ihana banneri, oot tosi kauniina! :)

    / / love - m.i.e. .com

    VastaaPoista