perjantai 1. toukokuuta 2015

Glad Valborg


Happy May Day everyone, or "Vappu" as it's called here in Finland! We have a tradition of celebrating it quite wildly, but I spent it relaxed at home with my boo, some sweets and many episodes of Face off. I prefer it that way, since I'm not too fond of freezing myself up in a chilly park and overusing alcohol. Though Vappu is not my favourite holiday of the year, I still like the "carnaval feeling" with balloons, costumes and streamers. Balloons have always been my must have thing for Vappu and this year was no exception - I had to get two of them. The night was quite warm and surprisingly not windy at all, so we decided to take some photos with the amazingly beautiful sunset, since we had such cute props!

Klara vappen, bara vatten, hela natten... Vai miten se meni? Joka tapauksessa vappuja kaikille! Oma vappuni meni rauhallisissa merkeissä, sillä kulunut viikko on ollut todella rankka ja univelkaa on ihan kiitettävästi. Onneksi nyt on ihana kolmen päivän loma! Eilen ostimme Maxin kanssa kaapin täyteen herkkuja ja laitoimme Face off -sarjan (loistava Project Runway -tyyppinen meikkitaiteilijakilpailu, suosittelen!) pyörimään koko illaksi, ja tänään pyörähdimme porukoiden luona vappulounaalla. Vappu ei ole koskaan kuulunut suosikkijuhliini, mutta pidän sen tietystä "karnevaalifiiliksestä" ilmapalloineen, serpentiineineen ja muine härpäkkäineen. Itselleni vapun must-juttu ovat ilmapallot ja rohmusinkin niitä eilen kaksin kappalein. Ilta oli kaunis ja ihanan tyyni, joten nappasimme parit kuvat lähirannassa, kun kerrankin oli jotain hauskoja propseja mukana! 


NLY Dress (here)
Dinsko Heels (similar here / here)

5 kommenttia :

 1. Etkö opiskele? Luulisi että opiskelijana kaikki juhlivat vappua haalareissa ainejärjestön kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On paljon opiskelijoita, joita ei vois vähempää kiinnostaa haalaribailaaminen, asut on rumiakin. Hienoa, ettei kaikki mene massan mukana.

   Poista
  2. Aina on silti oikeus kysyä! Ei tuo ollut mikään hyökkäys kirjoittajaa vastaan :D

   Poista
 2. Voi tää on ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka oon ollu sun blogin uskollinen seuraaja jo useemman vuoden varmaankin. Ihailen sun tyyliä ja se jaksaa aina inspiroida. Sun elämänmenoa on myös kiva seurailla ja näitä postauksia on aina mukava lueskella. Kiitän blogin olemassaolosta! :)

  VastaaPoista