tiistai 20. tammikuuta 2015

Stockholm moments


Viime perjantaina hypättiin taas laivan kyytiin ja suunnattiin kohti yhtä lempparikaupunkiani koko maailmassa - Tukholmaa tietysti. Tällä kertaa aluksena toimi kuitenkin Siljan sijaan Vikingin Mariella, jolla en ollutkaan matkustanut moneen vuoteen. Pidän kyllä hurjasti enemmän Siljasta sekä laivan että asiakaskunnan takia, mutta Viikkarin ehdoton etu on Tukholman pään terminaalin loistava sijainti aivan Södermalmin ja Gamla Stanin kupeessa. Meidän Tukholman visiitti meni ikkunashoppaillen ja kahvitellen Söderin Espresso Housessa, sekä vaellellen Gamla Stanissa ja keskustassa. Alun perin suunnitelmana oli tsekata ABBA-museo, mutta siihen ei laivan aikataulusta myöhästymisen takia ollutkaan aikaa. Mutta ei Tukholman kauniilla kaduilla vaelteleminen ollut yhtään huonompi vaihtoehto!

El viernes pasado nos subimos en un crucero de vuelta y volvimos a Estocolmo! Esta cambiamos la compañia de cruceros y aunque prefiero el otro, esta el terminal de esta compañia tiene una excelente ubicación; justo al lado del barrio de Södermalm y la ciudad vieja. Pasamos el día tomando unos cafés calentitos en Espresso House y dando vueltas por Södermalm, la ciudad vieja y el centro. El plan original era visitar el museo de ABBA, pero por el viento el crucero estaba 45 minutos restrasado y no tuvimos tiempo. Pero caminar por las calles hermosas de Estocolmo tampoco fue una mala opción!


1 kommentti :

  1. Moikka! Törmäsin sun blogiin ihan sattumalta, enkä tiedä kirjoitteletko enää, mutta aattelinpa kysäistä sulta paria juttua!
    Eli siis ymmärsin sun postausten perusteella että sun poikaystävä on kotoisin Argentiinasta mutta asutte nyt molemmat Suomessa? Mulla on itselläni poikaystävä Meksikossa, ja meidän tarkoituksena olis saada hänet Suomeen niin pian kuin mahdollista. Olis tosi mukavaa kuulla miten teidän kohdallanne kaikki on sujunut, miten hän on sopeutunut Suomeen, onko saanut kavereita jne? Miten maahantulo ja paperiasiat hoitui? Onko teillä ollut ongelmia kulttuurierojen ja erilaisten tottumusten takia? Mun poikaystävä puhuu hyvin vähän englantia, ja tietty haluaisin että hän saisi pian tuttavia ja ystäviä, joten tää aiheuttaa hieman huolta heh... :) onko sun poikaystävä oppinut suomea/enkkua vai osasiko jompaa kumpaa ennen kun tuli? En tiedä miten yksityiskohtasesti haluat vastata eikä siis mikään pakko oo vastata :) Mutta arvostaisin kovasti neuvoja ja apua ja oon todella kiinnostunut muiden vastaavista kokemuksista :) Kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista