tiistai 4. marraskuuta 2014

Disneyland Paris


"This world of wonders, a place like no other on earth...". Pääsy Disneylandiin, oli se sitten Pariisissa, Tokiossa tai Jenkeissä, on varmasti lähes jokaisen lapsen suurimpia unelmia. Itselläni se unelma säilyi aikuisiän kynnykselle asti, kunnes viimein kesällä 2012 pääsin omin silmin ihailemaan vaaleanpunaista Ruususen linnaa, enkä usko yhdenkään lapsen nauttineen siitä minua enemmän. Nyt kahden vuoden kuluttua seisoin ihailemassa tuota upeaa rakennelmaa uudestaan, ja se aiheutti vatsanpohjalle tismalleen samat perhoset, kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Vietimme Disneylandissa lauantain, jolloin oli aivan huikean kaunis ja kesäinen sää, joten asuksi valikoitui prinsessafiiliksissä tietysti mekko. Minnikorvatkin oli pakko ostaa, vaikka ne löytyivätkin joka toisen vastaantulijan päästä. Ne ovat vain yksinkertaisesti must! Ruuhkasta huolimatta ehdimme katsastaa kaikki suosikkilaitteemme, joihin kuuluivat mm. Space Mountain, Pirates of the Caribbean, Big Thunder Mountain ja Phantom Manor. Villin lännen maisemissa seikkailevaan Big Thunder Mountain -vuoristorataan ehdimme vielä auringonlaskun jälkeenkin, ja vauhdin huumassa alle levittyvä öinen Disneyland valoineen ja äänineen oli aivan huima kokemus. Sekä Disneylandista että Disney Studiosin puolelta olen tehnyt kattavat infopostaukset viime reissulta, joten sieltä löytyy lisää tietoa kiinnostuneille!

This world of wonders, a place like no other on earth...". Viajar a Disneyland es seguramente uno de los sueños más grandes de la mayoría de los niños. Mi sueño duró 19 años, hasta el verano de 2012 cuando por fin pude entrar de las puertas de Disneyland Paris y ver el castillo rosa con mis propios ojos. Después de dos años volví ahí y fue igualmente impresionante. Pasamos el sábado en el parque y el día era tan soleado y caluroso que decidí llevar puesta solo un vestido (como una princesa debe hacer, jaja). También tuve que comprar las orejas de Minnie, aunque todas las mujeres, no importaba si tenían 6 o 60 años, parecían tenerlas en sus cabezas. Había mucha gente, pero tuvimos tiempo para recorrer todas nuestras favoritas, como Space Mountain, Pirates of the Caribbean, Big Thunder Mountain y Phantom Manor. Entramos a Big Thunder Mountain, una montaña rusa úbicada en los paisajes del salvaje oeste, después del atardecer y ver todas las luces de Disneyland de noche fue una experiencia inolvidable. Aquí hay posts más informativos de Disneyland y Disney Studios para los que queren saber más!


7 kommenttia :

 1. Ou wau mitä kuvia! Olis aivan ihanaa käydä Disney Landissä, lucky u :)

  VastaaPoista
 2. Miksi sulla on aina nuita kuvia missä olet selin kameraan? Ihania kuvia, mutta alkaa kyllästyttään ku varmaan joka postauksessa törmää tollaseen samanlaiseen kuvaan.

  VastaaPoista
 3. It looks so magical!

  http://www.kaciesklosetblog.com/

  VastaaPoista
 4. Niin mahtavia kuvia! Tuonne on päästävä joskus :)

  VastaaPoista
 5. Lueskelin sun blogia ja pakko sanoo, että aivan mahtavia kuvia, ja tekstitkin on tosi laadukkaita! Liityin heti lukijaksi, kerrassaan ihana blogi ! ♥

  VastaaPoista
 6. moi!
  sähän olit argentiinassa vaihossa niin mietin et voisitkos kertoa vähän argentiinasta? :D ku oon lähössä vaihtoon ens syksynä ja pitäs vaan osata valita maa. argentiinaa oon miettiny mut mistään en löydä kovinkaan paljon tietoa esim. koulusta ja muusta tälläsestä. ois ihanaa jos voisit kertoa just koulusta, arjesta ja tälläsistä perus asioista lyhyesti :)

  VastaaPoista
 7. Puhutko ihan lähes virheetöntä espanjaa?
  Meinasin vaan, kun ite opiskelen espanjaa ja oishan se hyvä kun jotenki muutenki ku koulukirjoista sitä lukisin, niin tässä sun blogissa kun on suomeksi ja espanjaksi teksti niin vois olla hyvää harjottelua mulle :D

  VastaaPoista