tiistai 12. elokuuta 2014

Romantic Crochet


Koko kesän olen yrittänyt käyttää mahdollisimman paljon mekkoja, koska syksyn tullen tiedän niiden vetäytyvän neuleiden ja kaulahuivien tieltä kaapin pohjalle. Oikeastaan olen aina ollut aikamoinen farkkutyttö, mutta viime vuosina olen pikkuhiljaa alkanut huomata mekkojen ja hameiden ihanuuden! Siitä alkoikin kunnon hamstrausvaihe, joka on tänä kesänä hieman räjähtänyt käsiin uusien mekkojen ilmestyessä vähän väliä kotiovelle. Yksi uusista tulokkaista ja samalla kesän suosikkimekoista on ehdottomasti tämä suloinen virkatuilla yksityiskohdilla varustettu mekko. Ihanan romanttinen kaula-aukko ja ilmava materiaali tekevät siitä aivan täydellisen lämpimien elokuisten kesäiltojen fiilistelyyn! Ainoa huono puoli on omaan makuuni liian vahva läpikuultavuus, mutta se oli helposti ratkaistavissa yksinkertaisella alusmekolla :)

Por muchos años me sentí lo más cómoda en jeans, pero últimamente estoy empezando a enamorarme de vestidos y faldas! Este verano mi colección de vestidos y faldas tuvo varios miembros nuevos, incluyendo este vestido blanco. Sus detalles románticos y su material liviano lo hacen perfecto para las noches calurosas de agosto! Es un poco demasiado transparente para mi gusto, pero se puede arreglar muy fácilmente con un vestido blanco abajo :)


Lookbook Store Dress (similar here / here / here / here)
New Look Underdress  (similar here / here / here)
Zara Shoes
Gina Tricot Accessories

2 kommenttia :

  1. oioioi miten upeita kuvia! ihan mielettömän ihana mekko! :)

    VastaaPoista
  2. Okei nyt oli pakko kirjoittaa, että..... Sulla on aivan mielettömän hieno, omalaatuinen, naisellinen ja kaunis tyyli. Kaiken lisäksi sulla on todella hieno pitkä tukka sekä erittäin kauniit kasvot.

    VastaaPoista