keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Neon yellow loves ripped jeans


Stromae - bâtard

Knitted sweater - Zara | Jeans - Gina Tricot | Boots - Mart of China 

Tuleeko teillekin keväisin ihan kamala värihimo? Mulla on kaikki tummat ja maanläheiset sävyt lentäneet kertaheitolla kaapin pohjalle, ja viikonloppuna myllersinkin koko vaatekaapin ylösalaisin etsiskellessäni kuumeisesti kaikkia mahdollisimman värikkäitä ja villeillä printeillä varustettuja vaatekappaleita. Yksi lemppareistani on ehdottomasti hiukan epäsymmetrisellä helmalla varustettu neonkeltainen neule Zarasta! Rakastan kyseisessä neuleessa ihan kaikkea - se on rento ja supermukava päällä, mutta rohkean värinsä takia myös näyttävä ja tuo kivasti särmää asuun kuin asuun. Se onkin ollut tänä keväänä ehkä mun käytetyin vaatteeni, sateisina ja kaikin puolin pöhnäisinä aamuinakin sen avulla tulee heti pirteämpi fiilis! Erityisesti pidän neuleen ja vaalean denimin yhdistelmästä, ja olenkin usein yhdistänyt sen noihin Gina Tricotin revittyihin farkkuhin. 

Tällä kertaa asukuviin pääsi mukaan myös äärettömän malttamaton assistenttini, joka olisi tosin paljon mieluummin ollut jahtaamassa oravia ja hanhia kuin ollut kuvattavana ;)

Do you also get a colour fever in spring? Last weekend I just re-ordered my wardrobe completely and took out every dark and plain piece of clothing and replaced them with some super colourful thingies! One of my absolute favourites is this beautiful neon yellow knitted sweater with an asymmetric hem from Zara. I just love everything about it - it's very relaxed and comfortable, but because of the bright colour it also has a wow-factor in it. This spring it has been one of my most used pieces of clothing, it just lightens up even the rainiest and foggiest mornings! I especially like the combination of the sweater and some light denim, for example these ripped jeans from Gina Tricot. This time I also had my little assistant helping me out, though I think he preferred to be running around with some squirrels and gooses ;)

2 kommenttia :

  1. Ihanan pirtee toi sun paita!! tykkaan tosi paljon sun tyylisilmasta :)

    Una cosa minka haluisin kysya koska itsellani hiukan samantyylinen tilanne... Eli oon vaihdossa Espanjassa ja menin sitten rakastumaan.. En tieda mita jatkossa tehda, mulla on joku puoltoista kuukautta jaljella. Oisko sulla mitaan vinkkeja/omia kokemuksia? Miten te saitte ton teian jutun jarjestettya noin unelmahyvin? Ja osaako sun poikaystava englantia (tai suomea, haha)? Voi ei taa on ihan kamalaa ma en yhtaan tieda mita teen asian kanssa :/

    VastaaPoista
  2. Ihana asu! Itellekin iskee keväisin hirveä värihimo, mutta nyt on pitänyt säästellä aika roimasti :/ mutta hyvältä näyttää!:)

    VastaaPoista