torstai 20. helmikuuta 2014

The Red Sweater


Zen Café - Todella kaunis


Olé, vuoden paras, ahkerin ja luotettavin bloggaaja ilmoittautuu! En sitten ehtinytkään postaamaan viikonloppuna vaikka lupasin, mutta sille löytyy ihan hyvä syy - Maxi otti lauantain vapaaksi ja mentiin koko perheen voimin syömään Maxin työpaikalle Patronaan. Patronan ihanan tuliset, kirpeät ja raikkaat meksikolaismaut ei petä koskaan, ja Maxin mielestä oli hauskaa katsoa omaa työpaikkaansa asiakkaan silmin! Patronasta on luvassa postausta myöhemmin :) Sunnuntaina taas suunnattiin koleaa ja sumuista säätä pakoon Sea Lifen merimaailmaan jossa vietettiinkin koko päivä enkä ehtinyt uhrata ajatustakaan blogille. Tosin sain sieltäkin superkivaa kuvamateriaalia!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eli luvatut asukuvat viikon myöhässä! Näiden ottamisesta on jo aikaa kuten lumimäärästä voi päätellä (tällä hetkellä Helsinki on taas vaihteeksi iloisen harmaa</3), mutta tämä asu oli niin mukava, että se päätyi päälleni useampanakin päivänä. Oon viime aikoina tykästynyt kovasti kirkkaan- ja syvänpunaiseen, erityisesti kun sen yhdistää hillitympien ja maaläheisempien värien kanssa, ja H&M:n aleista bongaamani räiskyvän punainen neule on osoittautunut ihan täydelliseksi! Myös joululahjaksi saadulla lahjakortilla GT:sta haetut hillitysti revityt farkut on hyvää vauhtia nousemassa mun lempihousuiksi, ne on niin mukavat jalassa ja tuo kivasti särmää monenlaisiin asukokonaisuuksiin. En malta odottaa, että pääsen yhdistelemään ne keväisiin asuihin! 

Translation: I must be the best blogger of the year. I didn't have time to post during the weekend although I promised, but I actually have a reason - on Saturday I took all my family to Patrona, one of the best restaurants in Helsinki where Maxi works as a chef, and we spent hours proving delicious and fresh Mexican flavours. On Sunday I headed to Sea Life sea world with my sister and that's why I didn't have any time for the blog. But better late than never! It's been a while since these photos were taken, but I've worn the same outfit various times because it's so cute and comfy! Recently I've fallen in love with bright and deep red and this sweater from H&M is just perfection. I combined it with some new ripped jeans from GT which are absolutely gorgeous and one of my favourite pants at the moment. I really can't wait to combine them with some spring outfits!

6 kommenttia :

 1. Ihana asu! :3 <3 Mitä kieltä muuten puhutte Maxin kanssa :) ?

  VastaaPoista
 2. Sulle sopii hyvin punainen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, punainen neule piristää onneksi harmauttakin ;)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. ihania noi vaatteet! Mistä toi käsikoru on? :)

  http://somethinggcute.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Amaziiiiing sweater! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt

  VastaaPoista
 6. Great outfit!)I like your blog!Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
  http://www.elationofcreation.com/

  VastaaPoista