perjantai 14. helmikuuta 2014

Happy Valentine's Day!


Håkan Hellström - ValborgHejsan pitkästä aikaa ja ihanaa ystävänpäivää sinne ruudun toiselle puolelle  Tässä on ollut kaikenlaista häslinkiä tietokoneen kanssa, talvimasennusta ja pientä inspiraation puutetta, mutta eiköhän tämä kohta ala taas sujumaan! Monet blogit on nyt vuodenvaihteen jälkeen hiljentyneet tai jääneet tauolle, mutta Chiquine ei aio lähteä mihinkään, joten älkää huolestuko ;) Kevääseenkin on enää vain pari hassua viikkoa!

Mulla on ollut tosi kiva ja rauhallinen ystävänpäivä, sain aamulla lahjaksi kauniita orikedoja sekä ruusukimpun ja kohta aletaan syömään ihanaa fondueta  Fondue on ehdottomasti yksi mun lempiruoista ja voisin syödä sitä vaikka päivittäin, mutta herkuttelen sillä aika harvoin koska inhoan fonduepadan tiskaamista :D Yllä on muutama kuva kauniista ystävänpäiväkukista, palaillaan huomenna asupostauksen voimin!

Translation: Happy Valentine's Day for everyone! It's been a while, I've been having some problems with my laptop and a bit of lack of inspiration, but now I'm starting to get a grip of this again! The spring is coming really fast, can't wait! I've had a very nice and calm Valentine's Day, I got some beautiful flowers in the morning and now I'm about to have some delicious fondue for dinner  Fondue is one of my favourite foods, I could basically live with it :D Here are some photos of my lovely flower bouquets, see you tomorrow with an outfit post!

5 kommenttia :

 1. Ihania kukkia, omaakin pöytää koristaa ystävänpäivän ansiosta kimppu tulppaaneja :)

  VastaaPoista
 2. Ärsyttää ku et vastaa kommentteihin.. luetko ees näitä??

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkia :-)

  http//kaislaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Beautiful flowers! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt

  VastaaPoista