torstai 16. tammikuuta 2014

Almost like Cruella de Vil


Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva

Faux fur coat - Topshop | Jeans - Nelly | Shoes - Nelly | Bag - eBay

Aah, arvatkaa kuka on ihan fiiliksissä näistä aurinkoisista päivistä? Vaikka sinisen taivaan kylkiäisenä on tullut 15-asteen pakkaset, niin silti olo on paljon pirteämpi ja keväisempi! Marras- ja joulukuu oli täällä Helsingissä aivan tuskaa, voin melkein sataprosenttisella varmuudella sanoa että päiviä, jolloin aurinko päätti näyttäytyä edes hetken, oli ehkä kolme. Maksimissaan neljä. Muuten on menty ihan järkyttävän masentavassa sumussa ja harmaudessa, joka tekee pirteimmästäkin ihmisestä flegmaattisuuden huipentuman. Kun pari päivää sitten heräsin siniseen taivaaseen ja auringonpaisteeseen, niin ihan oikeesti mentiin Maxin kanssa parvekkeelle ihmettelemään sitä kirkkauden määrää :D Kesään on vielä matkaa, mutta voi että miten nyt on hyvä fiilis!

Asukuvien ottaminen onnistuu myös miljoonasti paremmin nyt auringonpaisteessa kuin pilvisinä päivinä. Viikonloppuna mulla oli päällä yksi odotetuimmista joululahjoista - nimittäin Topshopin vaalea tekoturkis! Mulla on ennestään Nellyltä tilattu kaunis karvatakki ruskean eri sävyissä, mutta se on nyt parin vuoden aikana hiukan kulua ja pari kiinnityshakastakin on ehtinyt löystyä, joten päätin laittaa joululahjalistalle uuden karvakaverin. Ja Topshopilta löytyikin aivan täydellinen yksilö! Tekoturkikset jakaa vahvasti mielipiteitä, mutta mun mielestä mikään ei tunnu mukavammalta kirpeänä pakkaspäivänä kuin pehmoinen ja muhkea karvatakki. Aitoa turkista en koskaan voisi kuvitella kiskovani päälleni, ellen nyt sitten jostain ihmeellisestä syystä lähde Grönlantiin ja liity eettisesti turkistuotteita käyttävän inuiittiheimon jäseneksi. Itseni tuntien en kyllä yllättyisi ollenkaan vaikka tulevaisuudessa löytäisinkin itseni niin kummallisesta tilanteesta :D Anyways, mun mielestä toi takki on ihana eikä vähiten sen värin takia; neutraali värimaailma estää muhkeaa karvakasaa olemasta liian yliampuva. Ainoana miinuksena voisin sanoa hakakiinnityksen, oon aina vihannut sitä ja tulen aina vihaamaankin, maailma epäkäytännöllisin systeemi! Vetoketju tai edes napit olisi paljon parempi, helpompi ja pysyvämpi kiinnitystapa kuin jatkuvasti itsestään aukeilevat ja heppoisesti (ja liian harvaan) ommellut hakaset. Mutta muuten ihan täydellinen pakkaus ♥ Yhdistin takkiin valkoisen perusneuleen, haalean vaaleanpunaiset housut sekä kiilakorkotennarit, ja hiukset vetäisin rennolle ponnarille.

Mitäs mieltä ootte asusta? Entä tekoturkiksista yleensä?

Translation: I'm so so so happy we're finally having some sunlight here in Helsinki! November and December were extremely cloudy, rainy and foggy, and I can honestly say we had about 3-4 days with some sunlight during those two months. That kind of grey days really bring you down :/ But now after a few days of blue skies and sunshine I feel so much happier and have more energy and inspiration for outfit photos too! One of my favourite Christmas presents was a beautiful faux fur coat from Topshop, which I spotted a month or two ago and totally fell in love with! Faux fur coats divide opinions, but I personally don't know anything better than a warm, fluffy faux fur coat on a cold winter day. On the other hand, I'm totally against genuine fur and could never picture myself wearing a genuine fox/raccoon/etc fur coat. Except if for some weird reason I decide to move to Greenland and be a part of an Inuit tribe. I know myself well enough to say that I wouldn't be that surprised if I found myself in a situation like that in the future, haha! Anyways, what I especially love about this coat is the colour - a neutral colour palette prevents it from being too over-the-top. The only thing I have to criticize are the hooks, which I hate hate hate. I just don't understand why to use such an unpractical system instead of a zipper or at least buttons! But everything else about it is purrrfect ♥ What do you think?

3 kommenttia :

  1. Miten sun jalat tarkenee noissa kiilakoroissa? Vai onko ne jotkut talviversiot :o? Ihana tuo karvatakki <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on ollut hakusessa koko syksyn täydellinen tekoturkis, mutta ei vaan tahdo löytyä... Toi näyttää kyllä aika tosi kivalta! :D

    VastaaPoista