keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Twinkle, twinkle, little star...


Håkan Hellström - När lyktorna tänds

Shirt - Vero Moda | Jeans - Nelly | Boots - Ellos | Bag - Argentina (Falabella)

Huh, mikä aamu. Tultiin juuri eläinlääkäriltä kahdesta syystä; Merri sai 4-rokotteen vahvistuksen ja varmistettiin että iskän aamulla tienposkesta poimima bussin alle jäänyt kissaparka oli varmasti päässyt kissojen taivaaseen. Että mua pistää vihaksi autoilijat, jotka ei voi yhtään katsoa minne ajelee eikä eläimen päälle ajettuaan voi edes pysähtyä, vaan jättää eläinparan mahdollisesti kitumaan keskelle autotietä! Eläinrakkaana ihmisenä mun mieleen on syöpynyt ikuisiksi ajoiksi mielikuva hetkestä, jolloin 8-vuotiaana matkalla koulusta kotiin hautasin lähimetsään tien viereen hylätyn auton alle jääneen siilin. Mun omatunto ei ikinä kestäis jättää viatonta eläintä vuotamaan kuiviin keskelle autotietä. Rehellisesti sanottuna oon sitä mieltä, että sellaisilla ihmisillä ei päässä taida liikkua muu kuin silmät, eikä multa heru heille yhtään sympatiaa. Joka tapauksessa, kissu on nyt matkalla omistajansa luo ja Merrin rokotus meni ihan superhyvin, sillä oli niin kiire mutustella nameja ettei se varmaan edes huomannut koko toimenpidettä ;) Saatiin myös resepti matkapahoinvointilääkkeisiin mahdollista uudenvuodenreissua Lappiin varten, koska Merri ei todellakaan ole yhtä innokas autoilija kuin Leevi. Onko kellään teillä kokemusta matkapahoinvoivista koirista? Miten kannattaa varautua reissulle?

Sitten muutamat kuvat parin päivän takaisesta asusta! Bongasin vähän aikaa sitten Vero Modalta ihan tyrmääviä kimalleneuleita, enkä voinut itselleni mitään (... :D). Pitkän pohdinnan jälkeen ostin neuleen harmaana, vaikka viininpunainen kuumottaa edelleen. Ja musta. Ja oli se kermanvärinenkin aika ihana. Loppupeleissä harmaa kuitenkin vei voiton, ja siitä onkin parissa päivässä tullut yksi mun suosikkineuleista! Aivan ihana, kevyt ja juhlava neule, joka sopii mainiosti myös arkeen. Mun sisäinen harakka, jonka mielestä more is more eikä kimalletta voi koskaan liikaa, tykkää myös tosi paljon noista paljeteista ;) Neuleen kavereiksi päätyi mustat pillifarkut Nellyltä, lempparilaukku, tolppakorkoiset nilkkurit sekä hopeanväriset korut, jotka sopi neuleen värimaailmaan kultaisia paremmin. 

Mitäs tykkäätte asusta? Ja jos teillä on jotain vinkkejä koirien matkapahoinvointiin niin otan niitä tosi mielelläni vastaan!

Translation: Oh, what a morning! We just came from the vet for two reasons; Merri had his vaccine and we took a poor cat that got hit by a bus there to make sure that he was dead. If there is one thing I hate on this planet, it's the drivers who drive over animals and don't even bother to stop and check out if the poor animal got hurt! I could never, NEVER, hit an animal with my car and then just leave it suffering in the middle of a road! Honestly, I think people like that got a head just to separate their ears from each other. But anyway, the poor kitty is now on his way to his sad owner and Merri's vaccine went super well, he was so busy eating his snacks that he didn't even notice what was going on ;)

Here are also some photos of an outfit I wore a few days ago for the birthday of my sis! Last week I saw a beautiful sequined knit at Vero Moda and I just couldn't resist (... :D). After a lot of hard thinking I decided to buy it in grey, although I'm still attracted to the one in burgundy. And in black. And the creme wasn't bad either. But I'm still glad I bought it in grey, it's so beautiful, elegant and suitable for many occasions! I combined with it a pair of black jeans, my fav bag, high heeled boots and some silver accessories, because they fitted the colour palette of the shirt better than the golden ones I wear usually. What do you think of the outfit?

5 kommenttia :

 1. Siinä suhteessa mulla on kans niin jäätävä harakka-syndrooma että kimalletta ei voi koskaan olla liikaa. Ei koskaan :D Ja sama pätee myös niitteihin ja nahkaan joten glitter-neule yhdistettynä noihin aivan jumalaisia korkoihin ja niittilaukkuun on melkoisen toimiva yhdistelmä ;)

  Nyt rupes Vero Moda kutkuttamaan ja tuo neule punaisena. Damn you, mä koitan säästää :DD

  VastaaPoista
 2. Höh laitoin jo yhen kommentin mut se ei tullu :( no anyway, tykkään sun blogista tosi paljon ja kaikki sun vaatteet on niin ihania! Rakastan sun tyyliä :)
  Mut sit lyhyesti koirien matkapahoinvoinnista. Käydään perheen kanssa usein Lapissa mökillä koirien kaa niin aamulla lähtiessä ei syötetä niitä, mutta otetaan paljon erilaisia luita mukaan niin voivat niitä kaluta automatkalla ja tietysti vettä! Sitten perillä ollaan annettu kunnon ruoka. Toimii, eikä pahoinvointia oo tullut koirille! :)

  VastaaPoista
 3. Minnepäin Lappia ootte menossa uueksivuojeksi? :-) jos saan udella!

  VastaaPoista
 4. Mun koira on koko ikänsä (10 v) kärsiny matkapahoinvoinnista. Se ilmenee tosi voimakkaana levottomuutena: yrittää ravaa ympäriinsä, vinkuu ja kuolaa. Jo mun edesmennyt koira oli ihan täydellinen vastakohta, nukku sikeesti koko automatkan omaan koppiinsa päästyään.
  Viime kesänä taidettiin ostaa tälle matkapahoinvoivalle Thundershirt-niminen liivi ja vaikka se kummalliselta voi kuulostaakin meillä se on todella toiminu :-) sen on siis tarkotus rauhottaa levotonta koiraa ja vaikka mun koira nyt ei ihan täysin oo oppinut nauttimaan autoilusta on tosta liivistä ollut hirveesti apua!! En sit tiedä miten se matkapahoinvointi Merrillä ilmenee mutta meidän tapauksessa toi liivi on auttanu! Lue ihmeessä tost lisää jos kiinnostuit, mun selostukset ei oo aina maailman parhaat;D

  VastaaPoista
 5. Toi neule on kyllä ihana! Voisin suunnata joulun jälkeisiin alennusmyynteihin sitä metsästämään :D Meidän koiralla myös lievää matkapahoinvointia, mutta iän myötä helpottanut ja rauhoittunut. Yksi ainakin mikä pidemmän päälle auttaa, on tehdä koiralle matkasta turvallisen tuntuinen eli aina sama matkustuspaikka :)

  VastaaPoista