keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Feliz Navidad


Michael Bublé - Feliz Navidad ft. Thalia

Vähän joulutunnelmia ♥ Vietettiin tosi leppoisa joulu mun vanhempien luona, syötiin paljon (vaikken itse jouluruoista sen suuremmin pidäkään) ja hengailtiin tassuisten kavereiden kanssa, joita oli tällä kertaa paikalla kolme - Merri, Leevi ja tietysti Mortti-pupukin oli päässyt mukaan joulunviettoon! Superenergisen Merrin ja vastahakoisen Leevin sovittaminen samaan kuvaan oli tosin aika haastava tehtävä kun toinen ei malttais pysyä kahta sekuntia paikoillaan ja toinen näyttää aneemiselta, mut nameilla kaikki on mahdollista ;) Oon ilmeisesti ollut tosi kiltti, koska sain niin paljon kivoja lahjoja, mutta niistä lisää myöhemmin ♥ 

Hyvää joulua, god jul ja feliz navidad kaikille teille ihanuuksille!

Translation: Here are some photos from yesterday ♥ We spent a really relaxed Christmas with my family, ate a lot and played with our furry buddies, which were three this time - Shelties Merri and Leevi and our bunny Mortimer! Though I can say it was quite tough putting overly bouncy Merri and very resistant Leevi in the same photo, but with some treats everything is possible ;) I've also been quite a good girl, because I received so many wonderful gifts ♥ Merry Christmas and Hyvää joulua (as we say in Finnish) to all!

4 kommenttia :

  1. Aivan ihania kuvia ja voi että noi koiruudet, ei hirveesti auta mun koirakuumetta tällästen kuvien kahtominen 8)

    VastaaPoista
  2. Aaaaahh, aivan ihana toi sun paita, me gusta! Muutenkin tosi jouluinen ja onnellinen fiilis välittyy näistä kuvista, on se joulu vaan niin parasta aikaa vuodessa :)

    VastaaPoista