perjantai 22. marraskuuta 2013

Pre-Christmas Dresses


TV on the Radio - A wolf like me

Pikkujoulukausi on jo kovassa vauhdissa ja ajattelin koota vähän omia suosikkeja Nellyn laajasta juhlamekkovalikoimasta! Pikkujouluihin sopii omasta mielestäni parhaiten kotelomekot, vähän juhlavampiin bileisiin myös maximekot, yksinkertaisuus yhdistettynä pieniin kauniisiin yksityiskohtiin, sekä lämpimät ja tummat värit. Mitään puhtaita tai hempeitä värejä, kuten kirkkaankeltainen tai vaaleansininen, en itse haluaisi pikkujoulumekkooni. Ihania mekkoja löytyi aivan valtavasti, mutta omiksi suosikeiksini nousivat mekot, joissa on pitsiä, blingblingiä, virkattuja yksityiskohtia ja syviä värisävyjä. :)


1. Kaksiosaiset mekot jatkavat sinnikkäästi nousuaan suosioon, vaikka Suomen ihana ilmasto yrittääkin kaikin keinoin estää sen. John Zackin tummansininen pitsimekko on aivan hurmaava, ja jos se sopisi mun vartalotyypille ja omistaisin pyykkilautavatsan, niin se koristaisi jo mun vaatekaappia! Kaksiosaiset mekot jakaa vahvasti mielipiteitä, mutta parhaimmillaan ne on todella kauniita ja tuo kropan parhaat puolet esille. (Esimerkiksi brasilialaisen Vanessan blogissa kaksiosainen mekko toimii erinomaisesti!)
2. Punainen on joulukauden ehdoton ykkösväri vaatteista sisustamiseen, enkä keksi parempaa comboa pikkujouluihin kuin John Zackin kauniissa mekossa yhdistyvät punainen ja pitsi. V-muotoinen kaula-aukko tekee ihanasta mekosta täydellisen :)
3. Mun vaatekaapista löytyy kaunis musta-nude kotelomekko brodeeratulla kaula-aukolla ja se on kyllä aivan täydellinen pikkumekko juhlaan kuin juhlaan. Bongasin Lipsylta kokonaan nudenvärisen mekon, jossa on tismalleen samanlainen brodeeraus!
4. Maximekot sopii kaikenlaisiin juhliin ja Lipsyn räiskyvän syvänpunainen bandeau-mallinen mekko on täydellinen pikkujouluihin. Upea halkio ja koristekivet tuo mekkoon kauniin lisän!
5. Mekoista tärkein ja käytännöllisin on aivan ehdottomasti kaunis ja hyvinistuva pikkumusta. Onenessin drapeerauksella varustettu mekko on ihanan yksinkertainen pikkumusta, jonka saa asusteilla sopimaan sekä arkeen että juhlaan.
6. Ax Parisin hurmaava hiukan seilorihenkinen mekko kauniilla virkatulla kaula-aukolla on yksi mun ehdottomia suosikkeja. Aivan älyttömän upea ja uniikki mekko, jollaista ei varmasti näe jokaisella vastaantulijalla!


7. Yksi mun suosikkimekoistani on ehdottomasti Nly Trendin kaunis helmin koristeltu bandeaumekko, se on niin ihanan romanttinen ja tyttömäinen. Mekko löytyy myös maxina täältä.
8. Rakastuin täysin tähän Lipsyn hieman 20-lukua henkivään tummansiniseen mekkoon, jossa on syväänuurrettu selkä ja kauniita höyheniä helmassa. Ihanan naisellinen ja hienostunut, varma katseenkääntäjä!
9. Syväänuurretut selät on mun mielestä aina ihan huippukauniita, kunhan kaula-aukko on avonaisen selkäpuolen vastapainona melko suljettu, ja tässä Nly Even mekossa avonainen selkä yhdistyy täydellisesti mun tän hetkiseen suosikkimateriaaliin eli pitsiin. Musta väri tekee mekosta myös sopivan moniin erilaisiin juhliin.
10. Oma suosikkini on kuitenkin ehdottomasti tämä upea pitkähihainen pitsimekko. Rakastan metallisen kullan ja mustan yhdistelmää ja tässä mekossa se toimii aivan täydellisesti. Bongasin ajat sitten Asokselta tismalleen samanlaisen playsuitin ja harmittelin pitkään etten koskaan hommannut sitä, joten olin aivan seitsemännessä taivaassa huomatessani tämän mekon Nellyn sivuja selaillessani! Pakko saada, pakko pakko pakko :D
11. Juhlaan kuin juhlaan kuuluu kimalletta ja bling blingiä, joissa on kuitenkin aina suuri ylilyöntien ja discopallolta näyttämisen vaara. Jeane Blushin hopeamusta paljettimekko on kuitenkin mielestäni todella tyylikäs ja kaunis, ja tummien sävyjen avulla estää mekkoa olemasta liian överi :)
12. Useissa eri väreissä saatavat Dreamy Dress:t on myös mun suosikkeja, ne on todella kauniita, ilmavia ja yksinkertaisia maximekkoja. Oikeilla asusteilla ne voi muuntaa sopivaksi kaupungille, hienoon juhlaan tai vaikka rantabileisiin! Itse tykkään eniten viininpunaisesta, se sopii mainiosti pikkujoulukaudelle.

Löysittekö mitään omia suosikkeja? Millainen olisi teidän unelmien pikkujoulumekko?

Translation: Pre-Christmas season is already here and I wanted to list some of my favourite dresses from the many beautiful dresses of Nelly.com! Which is your favourite?

(postaus toteutettu yhteistyössä Nelly.com:in kanssa)

1 kommentti :