tiistai 19. marraskuuta 2013

Lace Dress


Imagine Dragons - Radioactive

Dress - New Look | Shoes - Angelica Blick for Nelly | Bag - eBay

Chiquine sai viime viikolla potea pientä odottamatonta blogitaukoa. Haluaisin keksiä sille jonkun pätevän ja ehkä tärkeänkin kuuloisen syyn, mutta ei sille semmoista tosiasiassa löydy. Marraskuun loputon pimeys, sateiset päivät, myrskyisä merituuli ja totaalinen inspiraation puute - siinä varmaan ne suurimmat syyt, eikä yksikään ole edes lähellä pätevää tai tärkeää. Musta tuntuu, etten kuitenkaan ole ainoa masisteleva bloggaaja, vaan aika monet blogit hiljenee tai ainakin muuttuu synkemmiksi marraskuussa. Itse odotan tällä hetkellä niin paljon joulua, en millään malttais odottaa valkoisen jenkkikuusen koristelua, jouluvalojen tunkemista joka paikkaan ja sähläämistä piparitaikinan kanssa! Enää pari viikkoa.

Eilen oli pitkästä aikaa kaunis ja aurinkoinen päivä, joten päätettiin kuvailla vähän uusinta lisäystä mekkoperheeseen, eli ihanan romanttista, valkoista pitsimekkoa. Ikkunasta katsottuna päivä olikin aivan täydellinen, mutta pitäishän suomalaisen tietää, ettei koskaan kannata luottaa siihen miltä sää ikkunasta katsottuna vaikuttaa... Aurinkoa riitti kyllä, mutta voi luoja sitä tuulen määrää! Välillä tuntui, että kohta lentää ihan oikeasti hiukset päästä ja Merrinkin luppakorvat sojottivat pystyssä sen siristellessä silmiä vastatuuleen. Tällaisina päivinä tulee ajatelleeksi, miten paljon asuinpaikka loppujen lopuksi vaikuttaakaan muoti-/tyyli-/lifestyle-blogeihin; on aivan eri asia nauttia kuumista kesistä ja tasaisen lämpimistä talvista Välimeren maissa kuin miettiä päänsä puhki missä ihmeessä sitä ottaisi kuvia päivän asusta pimeässä Helsingissä pakkasen paukkuessa ikkunoiden takana. Eräs lempiblogeistani on eteläafrikkalaisen naisen kirjoittama, ja pakko myöntää, että välillä tämän päivitellessä Kapkaupungin "koleita" 20-asteen talvipäiviä alkaa tätä pohjoismaalaista väkisinkin naurattaa. Olisi niin paljon helpompaa asua jossain päiväntasaajan ja napapiirin välin keskivaiheilla!

Eilen olin kuitenkin päättänyt saada kuvia, joten kuviahan me sitten otettiin, vaikka jouduttiinkin ensin etsimään tunti tuulensuojaa :D Pitsimekko on siis peräisin New Lookin alesta ja se on aivan ihana mekko, todella naisellinen ja romanttinen. Superkaunis esimerkiksi lämpimiin kesäiltoihin ja -juhliin. Mekon kaveriksi päätyivät Angelica Blickin soturikengät, musta laukku ja hillitty määrä kultakoruja. Hauskan yksityiskohdan kokonaisuuteen toivat sukkahousut, joissa on oikean nilkan kohdalla suloinen musta kissa :)

Mitäs tykkäätte asusta? Entä mitä ajatuksia teillä on bloggaajan asuinpaikan vaikutuksesta blogiin?

Translation: I'd love to invent a good and important reason for my absence, but the darkness of November, rainy days, hard wind and lack of inspiration are the only reasons I can find. But I think I'm not the only depressed blogger atm, I have a feeling that many blogs are a bit more silent in November. Luckily December and Christmas are almost here! Yesterday was a beautiful-looking day and I decided to take some outfit photos of a new lace dress. Yes, the day looked stunning from the window, but as a Finn one should never trust in how the weather looks like from inside the house. The sun was shining bright, but at the moment I stepped outside I felt the horrifying wind. It was like a tornado, I seriously thought my hair was going to fall off and my dog's floppy ears turned pointy as he tried to keep his eyes open in the adverse wind! But I had decided to take photos, so we searched for a calm spot for an hour and finally were able to take a few pics. I really love that dress, it's so romantic and feminine, perfect for a summer party! I decided to wear with it a pair of warrior boots from Angelica Blick, a black leather bag and golden bracelets. And as a funny little detail I had tights with a cute black cat on them :)

Days like yesterday really have me thinking of how important the location is for a style/lifestyle blogger. It's a completely different thing to live in e.g. some country near the Mediterranean, which has hot summers and mild winter, than to live here in Finland (and other Northern countries) where you have to use a lot of imagination trying to figure out where on Earth is it possible to take photos if it's completely dark at 2 pm and freezing cold! It would be so nice to live somewhere between the equator and the arctic circle. Do you have any thoughts of that?

8 kommenttia :

 1. tosi ihana toi mekko!! :) sopii sulle iha täydellisesti <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu (: Sopii sinulle todella hyvin. Eikä bloggaamisesta kannata niin kovia paineita ottaa, jos ei huvita niin ei vaan huvita. Kyllä sen täällä Suomessa ymmärtää ettei marraskuun pimeydessä oikein kiinnosta mikään muu kuin lämpöiset tossut ja teekuppi :D

  VastaaPoista
 3. Mekko sopii sulle:)
  Ja hyvä kappalevalinta!♥

  VastaaPoista
 4. Hieno mekko! ei ne päivät kyllä tasaisen lämpimiä ole Välimeren maissakaan (ainakaan Italiassa ja Espanjassa) talvella, ulkona on noin 10-15 astetta, jatkuvaa sadetta ja sisällä lämpötila saattaa laskea 5 asteeseen jos lämmitystä ei ole ja usein etelän asunnoista puuttuu kokonaan sekä ilmastointilaite että patteri. Kun taas Suomen asunnoissa on aina sisällä se +20C :)

  VastaaPoista
 5. Mä luulen että talvet on ihanan aurinkoisia kyllä jossain Afrikassa ja Etelä-Amerikassa :) mutta Etelä-Euroopassa on melko kylmät talvet jäisine tuulineen (hengitys höyryää) ja raekuurosateineen. Etenkin alppien lähellä oli mun mielestä kaikkein kylmintä Suomen lisäks

  VastaaPoista
 6. Niin ja piti kysyä mikä blogi se on?

  VastaaPoista
 7. That dress is amazing! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt

  VastaaPoista