tiistai 29. lokakuuta 2013

On wednesdays we wear PINK


Pink - God is a DJ

Sweatshirt - Fresh Tops | Jeans - GT | Shoes - Nelly | Bag - Argentina (Falabella)

Mean Girls on yksi mun lempparileffoista ikinä. Jaksan aina haukkua American Pie:t ja romanttiset höttökomediat maan rakoon (okei, ehkä sitä vois vähän rajoittaa), joten ihmiset yleensä kuvittelee, etten oo pätkääkään komedian ystävä. Väärin. Fiksut ja oikeasti hauskat komediat, joiden kässäriä on mietitty vähän pieruhuumoria pidemmälle, on maailman parasta viihdettä! Näitä ei tosin oo monta, koska niin harvat komedioiden käsikirjoittajat ei mene siitä mistä aita on matalin dollarin kuvat silmissä pyörien. Mean Girls on komedia, jonka oon nähny satamiljoonaa kertaa, mutta joka jaksaa naurattaa joka katselukerralla. En tiiä aukeaako se miehille samalla tavoin kuin naisille, mutta mun mielestä se on aivan mahtava kuvaus naisten maailmasta ja siitä, kuinka monimutkainen ja typerä se oikeastaan on! Siinä on myös aivan legendaarisia lentäviä lauseita, joista monet on jääny elämään ihan arkikieleen ja niillä varustettuja vaatteita ja asusteita löytyy monista nettikaupoista. Alla on muutama mun lempilainaus, montako niistä te muistatte?

"I can't go to Taco Bell, I'm on an all-carb diet. God, Karen, you're so stupid!"
"Four for you, Glen Coco! You go Glen Coco!"
"On Wednesdays we wear pink!"
"I can't go out. I'm sick." "Boo, you whore!"
"She doesn't even go here!"
"So if you're from Africa, why are you white?" "Oh my God, Karen, you can't just ask people why they're white!"
"You smell like a baby prostitute."
"Ex-boyfriends are off-limits to friends. That's just, like, the rules of feminism!"
"I don't hate you because you're fat. You're fat because I hate you."

Tilasin vähän aikaa sitten mun lempilausahduksella varustetun collegepaidan ja ah, se on niin ihana. Mun kaapista löytyy samalla tekstillä myös baby pink pipo, mutta en viitsinyt tunkea sitä samaan asuun uuden paidan kanssa, liika on liikaa jopa pinkin käytössä ;) Paidan kavereiksi päätyi lempifarkut ja vaaleat kiilakorkotennarit sekä pari pinkkiä/kultaista asustetta. Arvatkaa muuten miten kiva oli kuvailla tuolla merenrannalla? Tuuli oli ihan hullu ja fiilis oli hehkeä, varsinkin kun mun hiukset tykkää jostain sadistisesta syystä muodostaa ärsyttäviä rastoja aina pienenkin tuulenvireen puhaltaessa. Aina kun hetkeksi tuli tyyntä, niin hyppelin ja huusin Maxille että "ota nyt kuva ota ota ota nyt äkkiä hop hop hop!!", ohikulkijoilla oli kyllä ihmettelemistä :D Mutta kaiken kaikkiaan tosi kiva ja mukava asu mun mielestä, mitäs mieltä te olette?

Translation: Mean Girls is one of my favourite movies ever. People usually think I don't like comedies, because I use a looot of time bashing American Pies and dumb romantic comedies, but that's not the whole truth. A good, intelligent comedy, which has a well-thought script and not just stupid sexual/poop/fart/wee-wee jokes, can be the best entertainment ever! In my opinion, Mean Girls is a comedy like that - I've seen it billion times, but it still continues amusing me. I don't know if it opens up to men as to women, but I think all the women on Earth can relate to its' description of the weird, complicated and quite stupid rules of the women's world. It also has lots of legendary quotes, I listed my favourite ones above ;) I bought a sweatshirt with my favourite quote on it and gosh, I love it! I also have a beanie with the same quote on it, but I decided not to wear it with the sweatshirt, too much is just too much (even with pink!). Besides the sweatshirt I was wearing my favourite pair of jeans, wedge-heeled sneakers and some golden/pink accessories. Loved the outfit, so cute and comfy! What do you think? And which is your favourite quote from Mean Girls?

14 kommenttia :

 1. Totta, Mean girlsin voi kattoo vaikka tuhat kertaa:D "you can't sit with us!" on kans hyvä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah eikä, unohdin ton mun listasta! Ihan mahtava leffa :D

   Poista
 2. Apua kuinka söpö paita ja niin ihania kuvia jälleen kerran! Mua niin ärsyttää, kun myin mun Mean girl's leffan jossain oudossa mielentilassa pari vuotta sitten pois... Se on kyllä huippuleffa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Mä taas hukkasin omani pari vuotta sitten, mut onneks Netflix on olemassa ;D

   Poista
 3. Mun mielestä taas Mean Girls menee ihan samaan luokkaan ku American Piet ym.... Äärimmäisen ennalta-arvattava ja mun mielestä melko vähä-älyinenkin elokuva :P
  T. Olen nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen tarkotus ookaan olla muuta kuin vähä-älyistä viihdettä, mut mun mielestä se kuuluu eri kategoriaan American Pie:den kanssa ihan vaan jo sen takia, ettei sen huumori perustu pelkästään pieruvitseihin :D American Pie:t on mun mielestä enemmän miehille tarkotettuja vähäpukeisine naisineen ja neitsyydestään eroon haluavine nörttijätkineen, kun taas Mean Girls on enemmän tyttöjenleffa :)

   Poista
 4. Mä olin ihan varma että toi paita olisi ollut Victoria's Secretin Pink-mallistosta, kyseistä lausahdusta kun en tunne :D Joka tapauksessa tosi söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, se sopis kyllä mainiosti sinnekin! Ja kiitos<3

   Poista
 5. Rakastan Mean Girls leffaa mutta kukaan ei koskaan ymmärrä mun leffamakua! :D Nuo lausahdukset on legendaarisia, ihana paita! :)

  VastaaPoista
 6. Siis Mean Girls on paras ikinä ja voisin kattoo sen vaikka joka päivä mut muistan repliikit tyyliin ulkoo jo. XD Ja ihana toi paita! Oliko minkä hintanen? :) Pitää varmaan itekin hommata samanlainen. :D

  VastaaPoista