tiistai 1. lokakuuta 2013

New Home Essentials


Edith Piaf - Non, je ne regrette rien


Meidän piti eilen Maxin kanssa pyörähtää vaan Kaisaniemen sushi-buffetissa syömässä, mut halusinkin sen jälkeen jostain syystä käydä Aleksanterinkadun HM:ssä. Ja kuinkas kävikään... Oon keväästä asti himoinnu meidän sänkyä koristaneen tekokarvataljan tilalle isompaa ja pehmeempää torkkupeittoa, joka peittäis ainakin puolet sängystä ja jonka alle vois käpertyä kylminä talvi-iltoina (ton pienemmän taljan alle käpertyminen, tai oikeastaan sen yrittäminen, oli aika surkuhupaisaa). HM:stä löytyikin sit aivan täydellinen, valkoisesta tekokarvasta tehty torkkupeitto! Peittoja löytyi myös ruskeina ja leopardikuvioisina, mutta itse tykkäsin ruskeaa enemmän vaaleasta ja kissakuvio oli vähän liikaa Maxin miehisyydelle, joten valinta ei ollut vaikea. Nyt ihana torkkupeitto on kauniisti sängyllä ja vanha talja pääsi koristamaan lattiaa, mistä ainakin Merri näyttää olevan innoissaan ja on löytänyt sen päältä uuden nukkuma- ja venyttelypaikan :)

Karvakaverin lisäksi mukaan tarttui tumma kauniisti kuvioitu pussilakanasetti (josta haaveilen myös valkoisena) ja alerekissä roikkunut ihana pantterimekko/pitkä toppi. Postimies toi mukanaan myös pinkin ja kultaisen rannekorun, joten toiseksi ylimmässä kuvassa on siis kaikki viime aikojen vaatehankinnat. Pantteritoppi ei kyllä oo ihan mun sitä mun perustyyliä, mut joskus on hyvä ottaa riskejä ja kokeilla jotain mitä vuosi sitten ei ois voinu kuvitellakaan kokeilevansa! Kuvissa näkyy myös tän päivän vitamiinipommi ja yks mun ehdottomista lempikirjoista, eli ensimmäinen osa Philip Reeven uskomattomasta Kävelevät koneet -saagasta, jota nyt yritän kahlata läpi espanjaks! Jos vaikka oppisin pikku hiljaa sitä oikeaoppista espanjaa enkä pelkästään tätä italian, portugalin ja espanjan sekoitusta, mitä Argentiinassa puhutaan ;)

Translation: Here are some new things again! For a while I've been wanting to replace my old faux fur rug for a bigger and softer one, and yesterday I found a perfect one from H&M! The old rug is now decorating the floor and Merri at least seems to love it ;) I also bought some cushions and duvet covers and a dress with a panter head on it. The dress is not exactly my style but hey - one must try something new out once in a while! I've spent this evening with a apple-blueberry vitamin bomb and one of my favourite books, the amazing Mortal Engines chronicles by Philip Reeve.

14 kommenttia :

 1. oiiii ihana peitto <3 tollasen mäki haluaisin! oliko toi kallis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookin?! Ihan täykky<3 Se oli n. 50e, eli semmonen keskihintanen noin isoks peitoks :)

   Poista
 2. Ihan huikeen hyviä kuvia ! :) Ja itseä myös kiinnostaa tuo peitto!
  http://tanjuska-mau.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Ja söpö koira!♥

  kaislaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. aivan ihana blogi <3!! kivoja kuvia ja muutenki aivan upee!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!
  http://savetheday-iida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana biisi täytyy kyllä sanoa! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo peitto, sopii tuohon just hyvin :)) Sulla on aina niin kauniita ja raikkaita kuvia :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista