perjantai 20. syyskuuta 2013

Summertime Sadness


Lana Del Rey - Summertime Sadness

Hoodie - Victoria's Secret | Jeans - GT | Shoes - Ellos | Beanie - MicMac

Käytiin alkuviikosta ekaa kertaa Merrin kanssa keskustassa ja voi apua miten täpinöissään se oli! Tosin vielä enemmän täpinöissään oli kaikki vastaantulijat, jotka pysähteli ihastelemaan ja rapsuttelemaan Merriä ihan kuin se olis joku suuremman luokan julkkis ;) Tutustuttiin junaa lukuunottamatta kaikkiin julkisiin, eli bussiin, metroon ja sporaan, joista spora tais jostain syystä olla Merrille kaikkein mieluisin, koska se simahti siellä ihan heti. Bussista se ei oo vielä oikeen oppinu tykkäämään, paitsi ihan etummaisilla paikoilla se tykkää katsella ulos ja saattaa jopa nukahtaa hetkeks. Mut kai se kohta tottuu!

Julkisten lisäks tutustuttiin Kauppa- ja Senaatintoreihin, Steissiin ja Tuomiokirkkoon. Arvatkaa olinko ylpee kun Merri osas ihan itse kiivetä kaikki Tuomiokirkon portaat sekä ylös että alas? Kyl se vaan kasvaa ja oppii uusia juttuja nopeesti! Oon opettanu sille istumiskäskyn ja treenasin sitä Tuomiokirkon portailla, niin oli kyl ohikulkijoilla nauramista kun Merri huomio oli jossain ihan muualla kuin mussa ja mun käskyissä :D kaikkein jännin uus juttu tais olla pyörätuoli, jolle Merri räkytti ihmeissään. Onhan se varmaan koiran silmissä aika outo ilmestys! Tuomiokirkolta suunnattiin steissin mäkkärin kautta Kamppiin syömään ja ihmettelemään Narinkkatorin menoa, ja sen jälkeen suunnattiin rättiväsyneen shelttipennun kanssa kohti kotia. Rennon päivän asuna toimi perusfarkut, VS:n huppari, tolppakorot ja ihana uus pinkki pipo MicMacista :)

Translation: On Monday we went to the center of Helsinki with Merri for the first time and he was so confused and excited! Although I think all the people were more excited - everyone admired him and wanted to touch him, he was like a first-class celebrity haha! He was a little scared in the bus and metro, but I think he'll get used to them and be just fine :)

7 kommenttia :

 1. Ihana Merri! Sulla hyvät ja käytännölliset koiran ulkoilutuspopot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa nauroin mäkin noista kengistä :D Ite en ikinä lähtis korkkareitten kanssa käyttämään koiria ulkona.

   Poista
  2. No en mäkään normaalisti, mut kun käytiin keskustassa niin kiva laittaa välillä hienommat kengät :) mut normaalisti lenkkarilinjalla mennään tuolla metsäpoluilla.

   Poista