tiistai 17. syyskuuta 2013

Same Old Chic


Dj Provenzano - Anima Libera

Shirt - wholesale-dress.net | Jeans - GT | Shoes - Angelica Blick for Nelly | Bag - eBay

Huh, ilmat on alkanu viiletä siihen malliin, että nyt on kai pakko virallisesti aika sanoa kesälle ciao ja tulevalle syksylle benvenuti. Mun on pakko myöntää, etten ihanasta ja harvinaisen pitkästä kesästä huolimatta millään kestäis syksyä, jo nää ensimmäiset viileämmät ja pilvisemmät päivät on tuntunu ihan kamalilta. Kunpa ei tarvis kärvistellä tulevaa loka- ja marraskuuta täynnä loskaa ja pimeyttä vaan vois skipata suoraan jouluun! Tai kaikkein mieluitenhan Suomessa vois olla ympärivuoden ihanan leuto välimerenilmasto. Ehkä mun pitäis vaan aina muuttaa talvehtimaan jonnekin Etelä-Eurooppaan italialaiselle viinitarhalle tai Ranskan Rivieralle.

Pari päivää sitten tarkesin kuitenkin vielä t-paidalla, nimittäin t-paidalla jonka olin täysin unohtanu ja jonka löysin siivotessa vaatekaappia Noomin kanssa. Ja toi paita on aivan ihana! Oon viime aikoina ihan rakastunu kivoihin printtipaitoihin, vaikka oon aika nirso siitä mitä niissä lukee. Mun ehdottomia no-no:ja on ainakin kaikki missä lukee New York, Los Angeles tai USA. Oikeesti ääh, käyttäisin mieluummin jopa paitaa jossa lukis Bangladesh tai Norsunluurannikko :D myös kaikki enemmän tai vähemmän juntit tekstit, jotka käsittelee yleensä alkoholia tai kaksimielisyyksiä ja joita voi bongata eniten Tallinnan laivalta, löytyy inhokkilistalta. Mut tähän "Same old chic"-tekstillä varustettuun paitaan ihastuin ensi silmäyksellä! Yhdistin sen perusfarkkuihin ja Angelica Blickin ihaniin soturihenkisiin korkkareihin sekä mustiin asusteisiin, ja mun mielestä siitä tuli tosi kiva kombo :)

Mitäs te tykkäätte?

Translation: I'm so sad the summer is definitely over! It's getting colder and colder and I just don't want the autumn to come :( I really should move to Southern Europe or somewhere warm for the winters... But anyway, here are some pics of the outfit I wore a few days ago! I just love that print shirt, it's so cute, simple and chic at the same time!

7 kommenttia :

 1. Ihana asu taas kerran! :))

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Upee asu!! Pakko myöntää et toivoin että tässäkin postauksessa vilahtaisi sun koira :) Haluisitko laittaa tänne videon Merristä?

  VastaaPoista
 3. Ihanasti sopivat nuo farkut ja korkkarit yhteen! Kontrasti on just sopiva! Tummat farkut ei välttämättä toi korkkareita samalla tavalla esiin. Upea asuvalinta!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ! :)) Ja kuvat on taas niin kivoja.

  ♥ Janina
  > http://crushonfash-style.blogspot.fi <

  VastaaPoista
 5. Hola! Oot nähtävästi ollut vaihdossa Cordovassa.. itse asun BA:ssa ja haluisin käydä Cordovassa! Suosittelisitko paikkaa, kuinka monta päivää siellä kannattaa olla, mitä tehdä, nähdä, tiedätkö jotain halpaa hostellia? Onko hintataso sama kun BA:ssa? Ja onko turvallista jos vaalea pienin blondityttö menisi sinne yksin?:)

  VastaaPoista
 6. Oi ihana asu! Kiva toi paita :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan oloinen blogi! =)

  http://gunillagreta.blogspot.fi

  VastaaPoista