torstai 12. syyskuuta 2013

Little Picnic


Lady Gaga - Applause


Käytiin pari päivää sitten pienellä piknikillä Maxin, Noomin ja Merrin kanssa Tullisaaren rannassa ja oli kyl ihana iltapäivä. Eväiks tehtiin voileipiä ja haettiin kaupasta marjoja, pikkudonitseja, nachoja ja mun kana-caesar -salaattia, joka on mun ehdoton lemppari! En meinaa millään uskoa et mennään jo syyskuun puolessa välissä, päivät on niin ihanan aurinkoisia ja lämpötilat keikkuu parinkympin paremmalla puolella! Onks muuallakin Suomessa näin ihana syksy?

Merri on kotiutunu ihan superhyvin, se pissii hienosti papereille, tutustuu rohkeasti uusiin ihmisiin eikä sillä oo ollu koko aikana yhtään koti-ikävä. Samat tuntemukset taitaa tosin olla sen emollakin - kasvattajan mukaan se ei tunnu kaipaavan neljää pentuaan tippaakaan ;) Merri on ihan reipas pentu, mutta siitäkin selkeesti löytyy shelteille ominaista säikkyyttä; lenkeillä se hämmentyy sitä ihastelevista ihmisistä ja nyt se istuu kuin tappi mun kyljessä ja kuulostelee epäluuloisena avoimesta ikkunasta kuuluvia työmaan ääniä. Yritän nyt aktiivisesti kitkeä siltä tota pelokkuutta ja esimerkiks liikun sen kanssa paljon julkisilla, jolloin se saa tutustua kaikenlaisiin ihmisiin ja yleiseen vilinään :) mut on kyllä kerta kaikkiaan hurmaava tapaus!

Translation: A few days ago I had a lovely picnic with Maxi, Noomi and of course Merri! We had some home-made sandwiches, berries, donuts, nachos and chicken caesar -salad, which is my favorite. We're having a wonderful autumn this year, the days are so warm that it still feels almost like summer! With Merri everything has been quite ok, he's peeing on papers and he hasn't shown any signs of missing his home. He's a quite brave puppy, but like many Shelties he's a bit nervous and scared of different things - he gets confused with other people during walks and now he's sitting right next to me listening carefully the sounds of a construction work. But I'm doing my best in making him braver and encouraging him to face new things! :)

14 kommenttia :

 1. Awww miten liikkis Merri! Leevil on ihan paras ilme tossa yhdes kuvassa: "siis mitä ihmet toi huomionkipee kakara tos sählää koko ajan" :D Vai miten Leevi on suhtautunu? Mäkin haaveilen koirasta, mun oma jouduttiin lopettaan kun se oli jo tosi vanha. Aion hankkii kultaisen noutajan, rotu-uskollinen oon mäkin ;) -Nelli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, Leevi on suhtautunu JUST tolleen! :D se kattoo Merriä ihan kuin jotain sekopäätä ja vähän haistelee, muttei kehtaa alkaa leikkimään (se on liian "aikuinen" ja arvokas siihen ;D). Mut kyl se varmaan innostuu enemmän kun Merri vähän kasvaa :) ja voih, kultaiset noutajat on ihania<3

   Poista
 2. Aivan ihana tuo kuva missä Merri on Maxin (?) jaloissa, näyttää ihan tohvelilta :D Tosi sulonen pentu, viu viu <3

  VastaaPoista
 3. awwww kuinka suloinen! <3 haluisin kysyä että kuinka paljon argentiinan espanja eroaa tästä espanjasta mitä opiskellaan kouluissa, ja kuinka nopeasti se "tarttuu", sitä mietin varmaan eniten argentiinan kanssa sillä vaihtoon lähtiessä olisi 6 vuotta espanjan opintoja takana, joten pelkään että kuinka pitkään menee "päästä sisälle" argentiinan espanjaan:)pystytkö kuinka hyvin ymmärtämään muutakin espanjaa kuin argentiinan ja vielä viimeisenä kuinka hyvin opit puhumaan espanjaa vuotes aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Se eroaa jonkun verran, suurin ero on varmaan ettei vosotros-muotoa oo ollenkaan (sen tilalla käytetään ustedes-muotoa) ja että "tu" korvataan "vos"-sanalla. Lausumisessa kans on eroja, "ll"-äänne on semmonen suhina ja "s"-kirjain muuttuu monissa sanoissa "h":ksi. Mut siihen kyllä tottuu älyttömän nopeesti kun kaikki puhuu silleen! :) mä en enää pysty kuuntelemaan Espanjan espanjaa kunnolla, se on hassun kuulosta!

   Poista
 4. voi että se on pieni ja suloinen! ♥

  VastaaPoista
 5. Voi että miten suloinen toinen onkaan, mä en kestä! :D♥ Ja aaaaah mitä herkkuja, arvaappa vaan kenellä on nyt nälkä :D

  VastaaPoista
 6. ihana pentu! :3
  ja hyvä kappale tossa ekana :P♥

  VastaaPoista
 7. Näyttää ihanalta teidän piknik! :) Ihanaa kun on vielä kuin kesä!

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia! Ja sun blogi muutenkin on niin ihana! :) <3

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia ja hurmuri koira ♥

  VastaaPoista