perjantai 27. syyskuuta 2013

Autumn FavouritesLana del Rey - Born to die

(Postaus on tehty yhteistyössä Nelly.com:in kanssa ja sisältää mainoslinkkejä.)

Nellyllä on meneillään ihan mahtava kamppis, jonka ajoitus osui aivan nappiin näin syysshoppailujen lomassa! - aivan kaikista normaalihintaisista vaatteista saa alennusta koodilla SHOP15 ! Kampanja on voimassa vielä tänään ja päättyy huomenna 28.9. kello 11. Kokosin teille muutamia valintoja Nellyn myydyimmistä vaatteista sekä omia suosikkeja, joista monet kuuluu mun ehdottomiin syksyn must-vaatteisiin.


1. Perustopit, joissa on joku kiva erikoisuus tai juju on aina ihan parhaita vaatteita, ja tää musta kietaisumallinen toppi on aivan ihana! Bongasin HM:ltä samanmallisen vähän aikaa sitten, mutten sillon napannu sitä mukaan ja nyt kaduttaa :/ (lisää värejä)
2. Aina syksyisin yks mun must-jutuista on pitsi, varsinkin valkoinen pitsi, se tuo kivaa vaihtelua syksyn synkkyyteen. Tää valkoinen pitsitoppi on ihan täydellinen ja siitä tuliskin varmaan mun syksyn lempivaate, ellen ois tilannu HM:ltä jo valkoisen pitsitopin kokeiluun! (lisää värejä)
3. Tähän viininpunaiseen maximekkoon ihastuin jo heti kun se saapui Nellyn valikoimaan, enkä vähiten sen ihanan avonaisen selän takia! Maximekot on jo vuosia ollu yksiä mun lempivaatteita, ne on kauniita ja älyttömän käytännöllisiä; ne sopii sekä talveen että kesään ja oikeilla asusteilla sekä juhlaan että arkeen.
4. Jeffrey Campbellin ikoniset Litat ei vanhene koskaan. Nää epävirallisesti maailman mukavimmat korkkarit on aina nappiostos, itseltäni löytyy kahdet samanmalliset joista toiset on eBaysta ja toiset Ellokselta :)
5. Ihanat nudenväriset sandaletit ei oo ehkä se ajankohtaisin hankinta näillä keleillä, mut mä ainakin oon jo alkanu varustautumaan ens kesää varten! Mulla on ennestään Zaran mustat sandaletit ja nää nudet kultaisella yksityiskohdalla varustetut sopis niiden pariksi paremmin kuin hyvin. (lisää värejä)


6. Nyt kun alotettiin puhumaan maximekoista, niin Traffic Peoplen upea pastellinsininen mekko on ollu mun maximekkoihastus jo kauan. Se on mulla usein auki jossain välilehdessä että voin kuolata sitä säännöllisin väliajoin, se on vaan niin täydellinen<3 (lisää värejä)
7. Pitsilinjaa jatkaa John Zackin suloinen pitsipaita, jossa yhdistyy mun rakkaus pitseihin ja viime syksyn ehdoton trendi eli peplum, joka pitää pintaansa tänäkin vuonna. Ihanan tyttömäinen paita! (lisää värejä)
8. Parkatakit on tullu jäädäkseen ja Jeane Blushin tummansininen Leah -parka on just eikä melkeen mun mieleen. Jeane Blushilta on tullut ennenkin parkasuosikkeja, nimittäin esimerkiksi toissatalven suursuosikit Tove-parkat. Multa löytyy armeijanvihreä parkatakki, mut kieltämättä houkuttelis hommata sille tummansininen kaveri! (lisää värejä)
9. Olkaimettomista maximekoista saattaa usein tulla rantamekkofiilis, mutta tää ihana smaragdinvihreä mekko sopis korkeintaan hienoihin rantajuhliin iltahämärässä. Rakastan tota upeeta liehuvaa helmaa! (lisää värejä)
10. Pipot on noussu tänä syksynä monen vuoden tauon jälkeen mun suosikkeihin ja tää suloinen kultaisilla niiteillä varustettu pipo on aivan samanlainen kuin mun loppukesästä BikBokista hankkima yksilö!
11. Mustat housut on maailman käytännöllisin vaate ja näiden Sally&Circlen perusfarkkujen kaltaiset housut on aina hyvä lisä vaatekaappiin. Mustat farkut sopii melkein minkä tahansa kanssa ja siistittyinä ja oikein yhdisteltynä juhlavaankin tilanteeseen!

Löytyikö teiltä mitään samoja suosikkeja? Entä mitkä on teidän syksyn must-vaatteita? :)

Translation: There's an awesome campaign on Nelly.com - everything 15% off with the code SHOP15 ! The campaign ends tomorrow 28.9. at 11 am, so hurry up! Here are some of my favourite things :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti