torstai 29. elokuuta 2013

Si Freak, Si Chic!


Chino & Nacho - Tu angelito

Shirt - Zara | Jeans - GT | Shoes - Spirit Store | Bag - Argentina (Falabella)

Arvatkaa mihin on enää 8 päivää? No Merrin tuloon! Mä alan pikku hiljaa friikkailla ihan huolella ja mun sanavarasto koostuu nykyään vaan kaikesta koira-aiheisesta. Maxikin on jo ihan innoissaan, mut mä oon vieny tän pakkomielteisyyden niin uudelle tasolle ettei sekään jaksa enää kuunnella mua :D voi voi. Sunnuntaina tai maanantaina suunnataan eläinkauppaan ostamaan kaikki tarvittava mitä meillä ei vielä oo, ja ens viikon aikana täytyy kuurata kämppä lattiasta kattoon. Oon miettiny myös että pitäisköhän Morttikin pestä, ettei siitä vaan tartu mitään bakteereja yms.? Mortti vaan ei tykkää vedestä YHTÄÄN, kerran jouduin sitä huuhtelemaan ja se sai semmosen sätkyn ettei mitään rajaa... Eli jos jollain on vinkkejä kanin pesuun niin otan niitä mielelläni vastaan!

Mutta asiaan, tässä olis muutama kuva parin päivän takaisesta asusta. Oon niin tyytyväinen että tänä vuonna on näin upea ja lämmin syksy, kohta alkaa syyskuu ja lämpötilat on edelleen +20 paremmalla puolella! Myös kuivuus on ihan parasta, koska nyt oon päässy käyttämään kaikkia ihania kenkiä eikä oo tarvinnu turvautua perustennareihin tai nilkkureihin. Oon aivan rakastunu tohon paitaan, jonka sain itse asiassa viime jouluna lahjaksi mutta joka ihmeellisesti on unohtunu kaapin pohjalle! Ihana perusmusta paita kultaisilla yksityiskohdilla ja tekstillä "Si Freak, Si Chic!" :) noi kiilakorot taas on yhdet tän kesän käytetyimmistä kengistä, ostin ne kesäkuun alussa Spirit Storen aleista ja ah, ne on vaan niin täykkärit ♥

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Translation: After only 8 days the puppy will be ours! I'm freaking out haha, I'm so happy! Anyway, here are some photos of one outfit I wore a few days ago. I'm in love with that shirt from Zara, it's so simple with some golden details and a text "Si Freak, Si Chic!" :) what do you think?

14 kommenttia :

 1. Onks sun hiukset oikeesti noin pitkät vai käytätkö pidennyksiä?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän välillä klipsipidennyksiä :) mut ne tuo lähinnä tuuheutta, pituus on jo aika lähellä!

   Poista
 2. ääää oot niin kaunis ♥

  VastaaPoista
 3. oot oikeest täydelline :-o rakastan sun blogii!

  VastaaPoista
 4. Oi jee ihanaa et postasit taas! Tee enemmän postauksia, oon niin koukuttunu sun blogiin :) ihana asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Yritän postailla taas vähän useemmin!! :)

   Poista
 5. Oot iha sairaan kaunis ja IHANAT hiukset (:!!!

  VastaaPoista
 6. oot ihan sairaan kaunis ja törkeen hyvä kroppa sulla! apua, kateus :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. sul on aivan ihana tyyli en kestä:o !
  wildspiritemilia.blogspot.com

  VastaaPoista