keskiviikko 7. elokuuta 2013

Funky At Heart


Studio Killers - Funky At Heart

Top - Spiritstore | Shorts - Levi's (DIY) | Shoes - Nelly | Bag - Argentina (Falabella)

Tasan kaks viikkoa koulun alkuun, apua. En oo kunnolla ees sisäistänyt vielä, että todellakin palaan koulun penkille ihan kohta! Oon helmikuun alusta asti ollut ilman säännöllistä koulurytmiä, joten nyt vähän jännittää että miten ihmeessä taas sopeudun aikaisiin aamuihin ja samoihin arkirutiineihin. Mä lähden nyt opiskelemaan matkailun liiketaloutta Haaga-Heliaan, joka sijaitsee tietysti Haagassa, eli mun kannalta mahdollisimman inhottavassa paikassa :D pitää taas varata vähän enemmän aikaa koulumatkaan... Koko koulu on mulle vielä vähän pelkkää kysymysmerkkiä, koska mulla on hirveen ristiriitaiset fiilikset tosta alasta. En rehellisesti sanottuna ees kuvitellut pääseväni sisään ja multa meinas tippua silmät päästä kun hyväksymiskirje pamahti postiluukusta alas. Mulla ei oikeasti ole mitään hajua siitä, onko matkailun liiketalous sitä mitä mä haluan opiskella. Oon aina ollu kiinnostunut luovista aloista, kuten näyttelemisestä, laulamisesta, maskeeraamisesta ja lavastamisesta, ja toisaalta taas eläinrakkaana myös eläinten parissa työskenteleminen on tuntunut mieleiseltä. Nyt mä alan opiskelemaan restonomiks. Aha. No, pitää kattoa millaset fiilikset on vähän myöhemmin, voihan sitä aina pitää taukoa restonomiopinnoista jos ne ei tunnu omilta!

Eilen käytiin kuvailemassa ihanan kesäpäivän asua ja päälle valikoitui ensimmäistä kertaa Nellyltä ostetut i-ha-nat korkotennarit! Mä en oo koskaan ollut tennarifani, oon aina käyttänyt joko baltsuja tai korkkareita enkä oo ikinä päässy sisälle Converse-hypetykseen. Noi on kuitenkin just mulle tehdyt tennarit ;) kenkien pariks valikoitui musta avoselkäinen toppi, farkkushortsit ja läjä kultakoruja. En muistanukaan miten ihana toi kultainen kaulakoru on, oijoi. Se tosin on niin näyttävä, että sitä on haastavaa yhdistellä hyvin!

Mitäs tykkäätte asusta? :) entä millaset fiilikset teillä on koulun alkamisesta?

Translation: After just 2 weeks I will be back in school! I can't believe how fast this summer passed... My graduation party seemed like yesterday! I have really mixed feelings about this school, because I'm not sure if it's what I really want to do... But we'll see as the time goes by! I like to think that I'm still very young and I can change my mind if I want to :) here are some outfit photos from yesterday. I'm in looooove with those shoes! What do you think?

15 kommenttia :

 1. vau, sikasiistit kengät!
  mut tiiätkö sulle sopis semmone ruskeempi iho.. :) tai esim. tossa edellisessä postauksessa muutamassa kuvassa oot ihan tositosi kaunis, mut niissä sun naama näyttää ruskeemmalta. :D oot muutenki kaunis, mutta niissä ihan yyberkaunis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahah okei, mä oon kyllä ihan yhtä ruskee näissä kuvissa kuin aikasemmissakin :D rusketus on siitä vaikee juttu, et eri valaistuksissa otetuissa kuvissa se näyttää iiiihan eriltä! Mut kiitos ihanista kehuista<3

   Poista
 2. Vitsi sun vaatekaapin sisältö on kyllä jokaisen tytön unelma, aina niin ihania asuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi ei kiitos<3 Se pitäis taas siivota, oon niin huono pitämään mun vaatekaappia siistinä :D

   Poista
 3. Noi kengät on kyllä ihanat!

  Ja hihii, koulussä törmäillään sit! ;-) Mä oon ite tolla hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon puolella, mutta enköhän mä sut sieltä bongaa ja tuun taas hehkuttamaan, kuinka mä luen sun blogia:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahahaha joo, varmaan törmäillään! Ja tuu moikkaamaan heti jos näät, mä en tunne sielt ketään! :D

   Poista
 4. Hyvin nätti asu & oot hirmu kaunis :)

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia koko blogi täynnä !! :)
  jään ehdottomasti seurailemaan!

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista