lauantai 17. elokuuta 2013

Borgbacken


Robbie Williams - Mr. Bojangles


Eilen toteutettiin Noomin kanssa vihdoin meidän pitkään suunnittelema Lintsin reissu! Oltiin Lintsillä jo aukeamisaikaan yhdeltä ja lähdettiin vasta yhdeksältä sulkemisaikaan, eli pyörittiin siellä kirjaimellisesti koko päivä. En oo mun muistaakseni koskaan ollu Lintsillä aukeamisesta sulkemiseen enkä tienny sen olevan edes mahdollista tylsistymättä, mut kyl se näköjään oli! Vaikka jossain vaiheessa tulikin sellanen fiilis että okei, missä laitteessa ei olla vielä oltu viittä kertaa? Lintsi oli muuten aivan ihanan tyhjä, ei tarvinnu Salamaa lukuunottamatta jonottaa mihinkään ja juostiin suoraan vaan laitteesta toiseen. Iltapäivällä käytiin Lintsi Burgerissa syömässä parit hampparit ja illemmalla napattiin parit hilejuomat ja juotiin niitä ihaillen samalla maisemia Panoramasta ja Maisemajunasta. Oli kaikin puolin aivan ihana päivä!

Oon pienestä pitäen ollu aikamoinen hurjapää, mut mitä vanhemmaksi tuun niin sitä nössömmäksi muutun. Rakastan vauhtia eikä mua haittaa yhtään jos välillä kiepsahdetaan pää alaspäin, mutta kaikki keinuva ja pyörivä on a total no-no. Jopa Ketjukarusellissa tulee mulle nykyään huono olo, Viikinkilaivasta en viitsi edes puhua... Viikkarin lisäksi en suostu menemään Kieppiin, Ukkoon ja siihen lasten lohikäärmelaitteeseen (joka oli mun lemppari pienenä, nyyh). Kieputin, Kirnu ja Raketti on vähän siinä rajalla, riippuu fiiliksestä tuleeko paha olo vai ei. Kehrä sen sijaan on musta tosi hauska vaikka se pyöriikin aika villisti, ehkä sen hurjan painovoimanvaihtelun ja vauhdin takia mun pää ei edes ehdi tajuta et nyt pitäis alkaa huimata :D ehdottomia lempparilaitteita taas on Salama, Linnunrata ja puuvuoristorata. Jos Lintsille saatais vielä ahdattua samanlainen vuoristorata kuin Särkänniemen Tornado, niin oisin tyytyväinen!

Ootteko te ollu tänä kesänä Lintsillä? Mitkä on teidän lempi- ja inhokkilaitteita? :)

Translation: Yesterday I spent the whole day in Linnanmäki (which is Helsinki's amusement park) with my bestie! We literally spent the whole day there, from the opening hour to the closing hour. I didn't even know that was possible without getting bored, but clearly it was! We had an amazing day and it was so much fun :)

7 kommenttia :

 1. Toi niittipipo on aivan ihana♥ oon kuolannut samanlaista jo pitkään!

  VastaaPoista
 2. Itellä tulee käytyy aina kerran vuodessa Lintsillä ja nyt vihdoin tänä kesänä uskalsin mennä tohon Salamaan ja oli kyllä ihan huippua! :) Se ja juurikin toi puuvuoristorata on munkin lemppareita! En oo varma oonko joskus jo kommentoinu tätä samaa, mutta sun blogin kuvat on aina postaus postaukselta vaan upeempia! Mahti blogi muutenkin, toivottavasti kirjottelet vielä pitkään. :)

  VastaaPoista
 3. Pienenä menin varmaan joka laitteeseen,eikä pahemmin koskaan tullut edes vähänkään paha olo missään. Mut tänä vuonna huomasin et ainakin viikinkilaivassa tulee niin huono olo, etten taatusti siihen enää mene! :D

  VastaaPoista
 4. Vau tuo vuoristorata kuva on hieno!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanii kuvii!! Lintsi on kyl ihan paras paikka, mun lempparilaite ja joka kesäinen must on ehdottomasti vuoristorata! :)

  VastaaPoista
 6. Oijoiii miten upeet hiukset ♥ Rakastan sun blogii!

  VastaaPoista
 7. Lintsi on kyl kesän ykköskohde! Mun lempilaitteita on vesilaitteet, ne on ihan parhaita kuumina päivinä :) sun blogi on nii ihana!

  VastaaPoista