keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Leopard & Lace


Daddy Yankee - Llamado de emergencia

Shirt - Zara | Shorts - BikBok | Shoes - H&M | Bag - eBay

Oon jostain syystä ihan kokonaan unohtanu julkaista nää asukuvat (vaikka niitä on päätyny instan puolelle?), mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan! En tiiä tuleeks tästä asusta tarpeeks selväks et rakastan leopardiprinttiä? Oon kuitenkin kuluneen vuoden aikana hoksannu miten sitä kannattaa käyttää ellei halua kirjaimellisesti näyttää kissapedolta... Voin myöntää et aikaisemmin tuli tehtyä useampikin ylilyönti :D toi on kyllä varmaan yks mun lempparipaidoista, se sopii mihin säähän tahansa ja oikein yhdistettynä melkein mihin tilanteeseen tahansa. Tykkään myös että sen malli on kivan naisellinen eikä siinä oo usein paitapuseroissa olevaa kaulusta. Mulla on pari paitapuseroa kauluksilla ja äh, ne häiritsee mua aina ihan jumalattomasti ja tulee jotenkin kauheen miehekäs ja virallinen fiilis :D paidan kamuiksi valitsin kesän käytetyimmät shortsit ja samanhenkiset korkkarit!

Muuta kerrottavaa mulla ei oikeestaan olekaan, koska oon viime päivinä ollu vähän flunssainen ja oon rehellisesti sanottuna vaan tuijottanu Pewdiepie:ta, muita tubettajia ja Jersey Shore:a 24/7 :D viime päivien aikana oon kattonu Bully:n ja Walking Dead:in alusta loppuun, läjän Amnesiaa, Conker's Bad Fur Day:n sadannen kerran ja nyt meen Nosferatun puolessa välissä (toivottavasti joku muu bro armysta tunnistaa ;D). On mulla hieno elämä :D no, huomenna onneks pitäis paistaa aurinko joten käyn ainakin moikkaamassa Leeviä ja rannalla ottamas vähän aurinkoo!

Translation: Here are some outfit photos I forgot to publish for some reason! I don't know if you can tell, but I really love leopard print ;D that shirt is one of my favourites, it can be used anytime and anywhere if combined correctly! I don't have much more to tell because I've been a little sick the last few days and honestly I've just been watching Jersey Shore and videos of Pewdiepie and other youtubers 24/7... :D I have such an interesting life, yay. Luckily tomorrow's supposed to be a beautiful day so I'll probably visit my dog and go to the beach!

13 kommenttia :

 1. Oot niin ihana!! :-)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, aivan ihana asu ja leokuosi on yhdistelty kivasti :)

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voi että, oot iha älyttömän kaunis!:) Voisiks sä tehä jotain hiustenhoito postausta, rakastan sun hiuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh ja unohdin vielä sanoa et voin kyllä, kunhan saan aikaseks tilattua uudet pidennykset kun nää vanhat on jo ainakin puol vuotta vanhat ja näyttääki siltä :D

   Poista
 4. Ihanat shortsit!Ja sun blogi on kyllä aivan ihana <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Sulla on tosi kiva blogi ja tää ulkoasu on ihana<3:)

  VastaaPoista