maanantai 1. heinäkuuta 2013

Flower Girl


Roberto Bellarosa - Love Kills

Top - Gina Tricot | Skirt - Paris | Shoes - Spiritstore | Bag - Argentina (Falabella)

Eilen oli aivan ihana ilma ja päätettiin sen kunniaks mennä käymään pienellä piknikillä Seurasaaressa, joka on yks mun ehdottomia lempipaikkoja Helsingissä. Oli niin kiva ja kesäinen fiilis et päälle valikoitui jotain tosi erikoista, nimittäin maxihame! Tykkään ihan älyttömästi kaikista maxijutuista ja voisin elää vaatekaappi täynnä pelkästään niitä, mut oon pituudeltani semmonen smurffi et musta on aina tuntunu ettei ne sovi mulle. Maxijututhan näyttää ihan mahtavilta pitkien naisten päällä. Eilen kuitenkin päätin et ihan sama vaikka näyttäisin hattivadilta ja vedin valkosen maxihameen päälle. Ja se oli ihana! Hameen kaveriks pääsi kukkatoppi Ginasta ja pituuskompleksia (tai pikemminkin lyhyyskompleksia) pääsi tasoittamaan karkkiväriset kiilakorot. Löysin myös täydellisesti asun värimaailmaan mätsääviä kukkia kuin tilauksesta!

Mitäs tykkäätte?

Translation: Yesterday I had such a good summer feeling that I decided to wear something really rare for me - a maxi skirt! I really like maxi skirts and dresses, but because of my high (I'm basically a smurf haha) I've always felt that they don't suit me. But yesterday I decided not to care and wore a beautiful white maxi skirt with a floral print top, some high heels and matching flowers!

18 kommenttia :

 1. heippa! :) aloitin vasta joku aika sitten lukemaan blogiasi läpi, aloittaen vaihtariblogistasi...tässä lukiessa miten että mihin on kadonnut 2011 vuoden tekstit täältä blogista koska sain käsityksen että kirjoitit myös silloin? ja miks jotkus vanhat videopostaukset tms. ei ole näkyvissä? mutta juu, ihana blogi ja huippua kesää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Voi että, kerran tosi kauan sitten poistin vahingossa kaikki vanhat postaukset vuodelta 2011 :( harmittaa! Mut ihanaa kesää sullekin!

   Poista
 2. Smurffi ja hattivatti... Totally made my day!! :D

  VastaaPoista
 3. Todella ihania kuvia ja oot tosi kaunis!

  idamariaj.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aivan upea asu! Ja kauniin kesäisiä kuvia :)

  Ois muuten ihanaa jos joskus innostuisit postaamaan vielä jotain kirjoituksia yleisestä argentiinalaisesta elämänmenosta, tyyliin perhe- ja naiskäsityksistä, hauskoista perinteistä, yleisestä luonteenlaadusta... Ihan mistä vain teemoista mitkä itteäs koskettaa :) Oon ite ajatellut lähteä Etelä-Amerikkaan vähän pidemmälle reissulle ja oliskin supermielenkiintoista lukea sun mietteitä paikallisesta elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Musta ois superkiva tehdä lisää postauksia Argentiinasta, joten jonkun tommosen infopaketin vois kyllä toteuttaa :)

   Poista
 5. Upeita kuvia, olet kyllä ihan yli kaunis!♥

  trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia ja todella kauniina olet ollut! :)


  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Love this look, very feminine and free-spirited! Maxi skirts suit you :)

  Thara from Moss & Stone

  xx

  VastaaPoista
 8. Vitsi sä nainen olet kaunis ! O_O wow
  http://karinanseikkailut.blogspot.fi/

  VastaaPoista