keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Che Bella!


Studio Killers - Eros and Apollo

Shirt - Seppälä | Shorts - Mungolife for Nelly | Shoes - H&M | Clutch - eBay

Oltiin maanantaina käymässä porukoilla (jotka on mökillä vielä pari viikkoa) tsekkaamassa että kaikki oli lauantaisen ukkosmyrskyn jäljiltä kunnossa ja sen jälkeen vielä nopeesti Itiksessä meikkiostoksilla. Päivän asuks valitsin Mungolifen ihanat nahkashortsit yhdistettynä Seppälästä viime viikolla hankittuun supersöpöön peruspaitaan. En oo moneen vuoteen shoppaillu Seppälässä ja oon itse asiassa parhaani mukaan vältelly sitä ja eläny siinä mielikuvassa että siellä on vaan karmeita rytkyjä, mut rakastuin tohon paitaan heti kun näin sen näyteikkunassa! Ah, ihana. Oon viime aikoina ollu ihan hulluna kivoilla teksteillä varustettuihin printtipaitoihin, ne on niin kivoja perusvaatteita mut asenteella. Asun kruunas leopardiyksityiskohdat kengissä ja clutchissa!

Näitä kuvia editoidessa tuli kyl mieleen semmonen note to self, et älä pyöri pitkin pituuttas vaalealla hiekkatiellä jos sulla on mustat shortsit :D häiritsee ihan tajuttomasti noi tahrat, buuuu. Mut ehkä mä kestän jos tekin kestätte...

Mitäs mieltä ootte asusta? :)

Translation: Here are some outfit photos from Monday! I was wearing some leather shorts with a super cute new t-shirt and a little bit of leopard print twist. But I have a little note to self - don't sit on light brown sand with black shorts :D those marks on the shorts are bothering me sooooo much... But anyway, what do you think of the outfit? :)

20 kommenttia :

 1. Vitsi nää sun asukuvat on kyl aina niin kauniita!:)<3

  VastaaPoista
 2. Sun asukuvat on aivan ihania aina! :))

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ooo miten kaunis oot :>

  VastaaPoista
 4. Mä en olisi edes huomannut mitään tahroja jos et olisi siitä erikseen maininnut !:D

  VastaaPoista
 5. Jälleen aivan ihania kuvia! Ja seppälässä on yllättävän paljon nykyään kaikkea kivaa, mun lempparein reppu on esimerkiks sieltä :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ai kun oot ihana! :) upeita asuja sulla täällä joka kerta!

  VastaaPoista
 7. oi älyttömän ihana blogi, saat ehdottomasti uuden lukijan, tykkäänn! :-)

  VastaaPoista
 8. Vau, aivan ihana tää sun blogi! ♥ Upea toi ylätunnisteen kuva ja ihania kuvia täällä muutenkin :-) Oot tosi kaunis ja sulla on ihania vaatteita!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista