perjantai 21. kesäkuuta 2013

Into the wild


Ville Valo ft. Natalia Avelon - Summer wine


Moikka ihanaiset ja hyvää jussia kaikille! Viimeisiä viedään meidän Lapin reissusta ja ylihuomenna olis jo aika suunnata kohti kotia ja Helsinkiä. Ollaan oltu koko ajan menossa enkä oo ehtiny postailla yhtään (nytkin pitäis lähtee juhannuksen viettoon), mut päätin tulla nopeesti postaamaan parit kuvat eiliseltä. Käytiin upea kuuden kilometrin kävelyreitti Oulangan kansallispuistossa ja vitsit se oli mahtava! Ihan uskomattomat maisemat - kuohuva koski, jyrkkiä vuorenrinteitä, riippusiltoja, pieniä järviä ja aarniometsää silmän kantamattomiin. Tuli taas huomattua et Suomi on kyllä älyttömän kaunis maa.

Nyt pitäis siirtyä jussin viettoon sukulaisten mökille ja sen jälkeen juhannussaunaan! Ehkä uskaltaisin vihdoinki heittää tän kaks vuotta tiukasti päällä pysyneen talviturkin :D ihanaa juhannusta kaikille!

Translation: Happy mid summer everyone! Here are some photos from yesterday, when we went on a 6 km hiking route in Oulanka national park. It's was amazing! Finland is such a beautiful country :)

8 kommenttia :