tiistai 11. kesäkuuta 2013

BBQ TIME


Bow Wow Wow - Fools rush in

Shirt - Gina Tricot | Shorts - BikBok | Shoes - Spiritstore

Oltiin sunnuntaina käymässä mun vanhempien luona ja avattiin samalla grillikausi! Grilliruoka on kyllä yks mun lempparijuttuja kesässä ja Maxikin tykkää siitä, koska se muistuttaa sitä argentiinalaisesta asadosta (tosin hyvin hyvin hyyyyvin etäisesti ;D). Mun suosikkeja on varmaan maissintähkät ja juustotäytteiset paprikat, ne on niin nameja!

Syöminkien jälkeen otettiin Leevi mukaan ja lähdettiin pitkälle kävelylle lähellä sijaitsevaan Matosaareen, josta löytyy meripelastustukikohta ja vanhoja kiviraunioita. Matosaari on yks mun lempipaikoista koko maailmassa ja sinne on aina ihana mennä lenkille, rauhottumaan tai vaikka vaan inspiroitumaan upeista merimaisemista. Se on myös yks Leevin lempilenkkipaikoista ja voi että se on suloinen nauttiessaan viileästä merituulesta silmät sirrissä ja kuono pystyssä!

Mitäs teille kuuluu? :) ootteko jo avannu grillikauden?

Translation: On Sunday I went to visit my parents with Maxi and we had a little barbeque there! I really love grill food and it's one of my favourite things in summer. After eating ourselves to death we took a little walk to Matosaari, which is a tiny island nearby my parents' house and one of my favourite spots in the whole world. It's a small island with old stone ruins and stunning views to the ocean - a perfect place to go walking, to relax or just to get inspired. And my dog Leevi loves it too, he looks so cute while enjoying the chill sea wind with his head high and eyes almost shut!

12 kommenttia :

 1. haluisitko kuulua vaikkapa indiesdaysiin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en muuten tiiä! Olis varmaan mielenkiintosta, mut tykkään myös olla täällä bloggerissa ja ihan riippumaton mistään :)

   Poista
 2. sulla on tosi kiva blogi! millä oot tehny ton bannerin ? (:

  VastaaPoista
 3. tosi ihana tää sun blogi ja kivan pirteä :) oot myös niin kaunis!

  <3: lla http://lindauuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihania kuvii! :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Superkauniilta oot taas näyttänyt ja ihana Leevi! <3
  Oon muuten ajatellut kysyä sulta yhtä asiaa Argentiinaan ja muihinkin Lattarimaihin liittyen. Siellä päinhän ei eläinten oikeudet oo oikein parhaalla mahdollisella tolalla? Ihmiset hylkää paljon koiria, torit joilla myydään kaikkia mahollisia eläimiä. Kuinka vahvasti tää asia näkyy siinä arkipäivässä? Olisitko sä ehkä valmis asumaan ihan pysyvästi maassa, jossa eläinten oikeudet ei oikein täsmäisi? Oot kuitenkin tosi eläinrakas ihminen! Kysyn tätä iha vaa omaa tietämättömyyttäni ja mielenkiinnosta :) tvsti osasin muotoilla hyvin heh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! No joo'o. Enemmän tai vähemmän luuta ja nahkaa olevia kulkukoiria on joka puolella ja kadunkulmassa pahvilaatikkossa saattaa maukua kymmenen pikkukisua ilman että kukaan kiinnittää niihin mitään huomiota. Kaikkein eniten mua inhottaa köyhät pahvinkerääjät, jotka kerää kaikkea kartonkia ja pahvia isoihi kärryihin, joita vetää niin huonokuntoset, laihat ja sairaat hevoset ettei mitään rajaa. Voin valehtelematta sanoa et aika monesti on noussu kyyneleet simmuun ihan vaan kaupungilla kävellessä :( hyvänä esimerkkinä noista kodittomista koirista on se pentu, joka me annettiin Maxin siskolle ja sen vauvalle. Oltiin vaan kävelemässä torilla kun kaks eläinlääkärinaista tarjos ilmaseks kahta sekarotusta pentua, jotka ne oli löytäny kadulta hylättyinä. Toisella niistä (tyttökoira) oli LIIMATTU pienet rusetit sen korvien taakse, siis ihan liimattu! En voi vieläkään käsittää kuka idiootti LIIMAA jotain koiransa nahkaan et se näyttäis ihkusöpömmältä? Napattiin se tyttökoira sit mukaan ja se on oikeesti maailman suloisin koira! Ja rusetitkin se rapsutti ite irti, tosin niiden jättämistä haavoista tuli vähän verta :/ mut Argentiinassa ei todellakaan ajatella eläinten oikeuksia läheskään samalla tavalla kuin täällä Suomessa ja se on kyl sellanen asia mikä mua eläinrakkaana raivostuttaa ihan älyttömästi.

   ps. huh tulipa pitkä vastaus :D

   Poista
 6. Oi onpas taas niin ihania kuvia ja toi banneri on aina vaan yhtä kauniin ja raikkaan näköinen!♥♥ ::)

  http://elisesalinaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista