tiistai 28. toukokuuta 2013

Spikes & Leopard


Pachanga - Loco

Top - Spiritstore | Pants - eBay | Bag - Argentina (Falabella) | Shoes - H&M

Ihana kesä, ihana kuumuus, ihana auringonpaiste! Oon tänään koko päivän vaan löhönny partsilla ja arvatkaa millaset rusketusrajat mulla on jo nyt, huh. Loppukesästä oon varmaan jo ihan musta :D mut oon kyllä älyttömän tyytyväinen et mun iho ruskettuu tosi nopeesti eikä pala lähes koskaan. Argentiinassa tosin Suomen hyisestä alkukeväästä hyppääminen paahtavaan aurinkoon oli jopa mun iholle liikaa ja nenä ja otsa helottikin punaisena pari viikkoa kuten varmaan muistatte :D mut nyt alkaa olla nätti ja tasainen rusketus!

Käytiin eilen Maxin kanssa hakemassa mulle hiusväri Itiksestä (pakko saada tää kamala juurikasvu värjättyä ennen YO-juhlia) ja pyörähdettiin samalla Herttoniemen kartanon ihanassa puistossa! Se on ihan älyttömän kaunis barokkityylinen puisto, joka muistuttaa symmetrisuudellaan ja erilaisilla kuvioillaan Versaillesin palatsin upeeta puistoa. Oon aatellu ottaa siellä kuvat myös mun YO-juhlien kiitoskortteihin :) päivän asuna toimi uus musta niittitoppi avoimella selällä ja leoparditassut perusfarkkujen kanssa. Oon ihan rakastunu tohon toppiin, tykkään tosi paljon tommosista perusvaatteista joissa on kuitenkin joku juju!

Mitäs te tykkäätte? :)

Translation: It's been really sunny and warm lately! Today I've done nothing else but tan myself on the balcony and now I'm so brown, haha. I'm a really weird finn, because my skin gets tanned easily and doesn't get burnt (normally we finns have to use a lot of sun protectors because our skin is very very pale and not used to much sun), but I'm happy for it! Here are some photos we took yesterday in one really beautiful garden nearby our home. I was wearing a new top from Spiritstore with some leopard paws :) I absolutely love clothes that are basic but have some little twist in them. 

11 kommenttia :

 1. Love your bag! :)

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 2. Toi sama laukku jokaisessa kuvassa alkaa kyllä jo pikku hiljaa ärsyttää. :/ Mutta upeita kuvia taas vaihteeks, oot niin hirmusen kaunis! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että mua ärsyttää miten joku voi vaatia/olettaa että jotain asustetta/vaatetta tms vaihtelis koko ajan ja ylipäätään omistais esim hirveen laukkuarmeijan. Oikeesti, järkyttää tää nykypäivän ajattelutapa. :D kaikkee ei oo pakko olla mahollisimman paljo.. Ja mitä sitten jos tykkää laukustaan niin paljon että käyttää sitä koko ajan? Huh tulipa sekanen teksti, toivottavasti joku ymmärsi mun pointin!

   Poista
  2. Laura: Joo tiiän, oon vaan ihan rakastunu siihen ja säilytän siinä kaikkia tärkeitä kamoja (bussikortti, lompakko, avaimet yms) niin se on vaan helppo napata mukaan :D kiitoksia!

   Anonyymi: Oon samaa mieltä tosta ettei todellakaan tarvii olla mitään laukku/kenkä/mekkoarmeijaa, vaan samaa vaatetta/asustetta voi yhdistää eri kokonaisuuksiin :) esimerkiks kivojen perusjuttujen jotka sopii monenlaisten vaatteiden kanssa (kuten toi laukku) hankkiminen ja eri asujen kanssa käyttäminen on paljonpaljon ekologisempaa! Ja ihmiset satsaa eri asioihin, toisit laukkuihin ja toiset kenkiin (kuten vaikka minä... :D)!

   Poista
 3. Vau, sun tyylis on niin upee! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Milloin on tulossa se hiuspostaus?

  VastaaPoista