perjantai 24. toukokuuta 2013

Pink is my favourite colour


Little Mix - Wings

Shirt - Nelly | Shorts - BikBok | Heels - eBay | Bag - Argentina (Falabella) | Accessories - Gina Tricot, eBay

Jostain syystä parin viikon takainen superkiva asu on eksynyt instan puolelle mut jäänyt blogissa kokonaan julkaisematta, joten aattelin tulla nopeesti esittelemään sen teille! Ensimmäinen asu tän vuoden puolelta (jos Argentiinaa ei lasketa mukaan), jossa on kunnon kesävibat, vaikka puissakaan ei kuvaushetkellä ollu vielä lehtiä. Tilasin ton neonpinkin neuleen Nellyltä ennen Argentiinan reissua ja se olikin siellä ahkerasti käytössä viileämpinä päivinä ja matkustuspaitulina, mut toimii älyttömän hyvin päivän asuissa myös täällä Suomessa. Oon aivan rakastunut tohon sen väriin, se piristää asun kuin asun! Se on myös hauskasti aivan tismalleen sävy sävyyn mun pinkkien piikkikorkkareiden kanssa ;)

Ja muahan voi instassa seurailla nimimerkillä chiquine :)

Mut mitäs tykkäätte asusta?

ps. Ootteko muuten huomannu et siitä lähtien kun oon palannu Argentiinasta niin mun asukuvissa näkyy aina sama laukku? Lol oiskohan uus lempilaukku tai mitään :D

Translation: Here are photos of some outfit that I wore quite a while ago but for some reason never put on the blog! I especially love the combination of the shirt and the shoes, they have the exactly same shade of pink!

13 kommenttia :

 1. Ihanat nuo shortsit ja asu muutenkin! :)

  VastaaPoista
 2. Eikä, ihan yli ihana asu. Rakastan noita niittejä ja neonpinkkiä! huhhuh vau

  VastaaPoista
 3. oot niin kaunis! mite oot muune saanu ton bannerin noin tarkaksi? ku mulla aina se kuva menee tosi huno laatuseksi vaikka mulla onkin hyvä kamera...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Lataan bannerin ja kaikki muutkin blogin kuvat Flickrin kautta, koska blogger lyö ne automaattisesti huonolaatusiks. Lisäks muokkaan aina niiden tarkkuutta Photoscapella, se on tosi hyvä ja ilmainen ohjelma :)

   Poista
 4. Moikka, sulle on tunnustus mun blogissa :)

  http://wildcarnivalride-siru.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Your shorts are so pretty! Love the look! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 6. Apua, niin upea asu! :)
  http://oonulin.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Adorable! Those shoes are so fabulous.

  VastaaPoista