torstai 9. toukokuuta 2013

Insta Collages


Ich Troje - Powiedz


♥ pupun kanssa touhuilua ♥ kevätfiilistelyjä ♥ harvinaisen huonoja hiuspäiviä ♥ uutta ihanaa pinkkiä huulipunaa ♥


♥ tänään aamulla shoppailemaan ja ylppärilakkia metsästämään lähdössä ♥ päättäriasun suunnittelua ♥ rentoilua terveellisten herkkujen parissa ♥ superkova ikävä mun lemppari argentiinalaista ♥

Hola ihanaiset! Nopea instapostaus tähän väliin, koska mä lähden ihan kohta ensimmäistä kertaa elämässäni oopperaan! Tai tarkemmin sanottuna ensimmäistä kertaa katsomon puolelle, koska oon esiintyny aikoinani Kerjäläisoopperassa. Mut jännää, toivottavasti en nyt nukahda sinne!

Instakuvissa näkyy vähän viime päivien tunnelmia: fiilistelin kevättä, siirsin pupun häkin vihdoin takas parvekkeelle, shoppailin lisää pinkkejä huulipunia mun muutenkin täyteen huulipunavarastoon, kriiseilin harvinaisen huonojen hiuspäivien kanssa, stressasin päättäripäivää ja sen asua ja ohjelmaa, kaipailin mun ihanaa argentiinalaista siskoani ja yritin mennä mukaan tähän health&fitness-trendiin mansikoiden, viinirypäleiden ja meksikolaisen kasvisruoan kanssa. Ihan kivoja juttuja siis!

Mitäs teille kuuluu?

Translation: Here are some instagram photos from the last few days!

9 kommenttia :

 1. Amazing photos! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 2. Okei nyt miun on pakko kysyy (ja oon aika varma et vastaat tähän tuhannen kerran) mut siis ootko kotosin Argentiinasta? Ja miks asut sit Suomessa? :D Sori oon aika uusi lukija.

  http://majakamera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah en, olin siellä vaihdossa 10-11! Vaihtoaikana aloin seurustelemaan mun host-veljen kanssa ja nyt se on asunu kohta kaks vuotta Suomessa mun kanssa :)

   Poista
 3. Voisitko tehdä joskus täs lähiaikoina hiuspostauksen?? Tällain tukkakriisin keskellä ois kiva kuulla miten saat hiukses näyttään noin hyvältä? Ne näyttää myös tosi erilaiselta verrattuna esim vuoden takaisiin postauksiin, eli päättelen että käytät jotain lisäkettä?? Jos käytät niin miten ja mistä löysit sopivan ku se ei oikeesti erotu noista sun omista hiuksesta, sulautuu tosi kivasti. Eli jos voit siin postauksessa kertoo. Toi väri on tosi kiva, vaikka tykkään toisaalta myös siitä tummemmasta sävystä (sun oma väri?) joka noissa reippaasti vanhemmissa postauksissa on, se on jotenki luonnollisempi. Postausta odotellessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voin kyllä! Käytän klipsipidennyksiä välillä, ne on tosi kätevät :) omat hiuksetkin on kasvanu ihan hurjaa vauhtia, lähinnä varmaan siks etten tee niille hirveesti mitään (suorista/kiharra) niin latvat pysyy hyvinä eikä niitä tarvi leikellä. Mut voin tehdä jonkun hiuspostauksen kyllä :)

   Poista
 4. If you view the DVDs you will notice that Tony has 3 people today
  with him on a daily basis.

  Also visit my web page: simply click the following page

  VastaaPoista