maanantai 13. toukokuuta 2013

Día de la Madre


4 Non Blondes - What's up


Näin aluks, ihanaa eilistä äitienpäivää kaikille äideille! Me vietettiin päivää porukoilla kakkua ja muita herkkuja syöden, minkä sen jälkeen käytiin pullakahveilla aurinkoisessa Karhusaaressa ja ajelemassa ihanassa Aurinkolahdessa. Ja vitsit Aurinkolahti on kyllä ihana, haluisin niin asua siellä! Kauniita asuntoja isoilla parvekkeilla ja ehdottomasti yks Helsingin parhaista biisteistä. Oon aina ennen vannonut Hietsun nimeen, mut pakko myöntää et se saa Aurinkolahdesta hyvän kilpailijan ;)

Kuvista päätellen mä vietin äitienpäivän sijasta koirapäivää, mut äiti vihaa mun paparazzeilua eikä koskaan suostu kuviin, joten otan sit aina satamiljoonaa kuvaa Leevistä. Rakastan kesäisin ja keväisin istua porukoiden takapihan keinussa ja katsella Leevin touhuja, se aina yrittää pyydystää suuhunsa kärpäsiä ja muita ötököitä :D lisäksi takapihalla on aina aivan mielettömän ihania kukkia ja varsinkin omenapuiden kukkiessa se on ihan mahtava rentoutumis- ja kuvaamispaikka.

Mites te vietitte äitienpäivää? :)

Translation: Yesterday was Mother's day (at least here in Finland) and we celebrated it by visiting my parents and going together on a little trip to Aurinkolahti, which is a very beautiful neighbourhood here in Helsinki. It has a cute little cafe, amazing departments and one of the most beautiful beaches in all Helsinki! Then we chilled at home and because my mom doesn't like to be photographed I had to take hundreds of photos with my dog Leevi haha. He is such a cutie!

12 kommenttia :

 1. huii tosi kiva banneri sulla! c: ja muutenkin kiva blogi!
  http://worldbypinja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Bongasin sun blogin noista Annan valitsemista blogeista ja tässä on nyt viimeset pari tuntia vierähtäny tätä ja sun vaihtoblogia lukiessa. Mielettömän hyvä ja kiinnostava blogi sulla!

  VastaaPoista
 3. What a beautiful dog! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 4. Aurinkolahti on kyllä kiva paikka, itse asuin siellä lähellä viime vuoden keväänä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on! Vitsit oon kateellinen sulle ;)

   Poista
 5. ihana koira ja sä oot tosi nätti :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Such a cute dog! Also love the cuff you are wearing :)

  Thara from Moss and Stone
  xx

  VastaaPoista