torstai 16. toukokuuta 2013

Black Lace


Zlata Ognevich - Gravity

Dress - Miss Selfridge | Shoes - Seppälä | Jacket - Ellos | Bag - Argentina (Falabella)

Ihan ekaksi, iso kiitos ihanalle Annalle blogivoittajien joukkoon pääsemisestä! Lagisesta aamusta tuli miljoonasti pirteempi ja migreenikin lähti kerta heitolla ;D

Toiseksi, käytiin Maxin kanssa tässä yks päivä piknikillä Tullisaaressa, joka on ihana pieni saari pienen kävelymatkan päässä meidän kämpästä. Tullisaaresta on mahtavat näkymät lahden takana olevaan Helsingin keskustaan, mutta eniten se on kuuluisa Aino Acktén, eli ensimmäisen kansainvälisen huippu-uran saavuttaneen suomalaisen oopperalaulajan, vanhan ja upean huvilan takia. Muutenkin saari on aivan mahtava paikka käydä lenkkeilemässä, piknikillä tai vaan rentoutumassa. Ite rakastan käyttää sen maisemia kuvailuun, ja syöminkien jälkeen kuvattiinkin vähän Miss Selfridgen aleista tilattua mekkoa! Tilasin sen jo pari kuukautta sitten ja käytin sitä aika paljon Argentiinassakin, mut jostain syystä se ei koskaan eksyny asukuviin. Mun mielestä se on aivan ihana mekko! Rakastan varsinkin sen pitsistä helmaa, minkä ansiosta se on periaatteessa maximekko mutta toisaalta taas ei. Haluaisin niiiin paljon samanlaisen tai edes samantyylisen mekon valkoisena, sellanen olis aivan täydellinen kesämekko päiväkäyttöön.

Mitäs te tykkäätte? :)

Translation: First of all I want to thank the lovely Anna for giving me a shout out in her beautiful blog! Secondly, here are some photos we took of my new black lace dress! Well, "new" because I bought it two months ago and used it quite a lot in Argentina too, but somehow we never took any photos of it. But I'm absolutely in love with it, it's so beautiful and kind of romantic! We took these photos in Tullisaari, which is a really pretty island nearby our home and famous because of the beautiful mansion of Aino Ackté, the first Finnish opera singer with a huge international career. It's such a beautiful island!

16 kommenttia :

 1. Ooh miten upea ilmestys! Toi mekko on kyllä myös aivan täydellinen :)

  VastaaPoista
 2. Wow, the dress is so beautiful!

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 3. oooo, oot niin upea :)<3 Sun blogin löysinkin Annan kautta ja liityin kertaheitolla lukiaksi <3 upea blogi!

  VastaaPoista
 4. vähänkö ihana toi kolmas kuva! :)

  VastaaPoista
 5. Luin sun blogia vähän aikaa sitten ja jostain syystä pidin taukoa ja nyt löysin tänne uudestaan. Täytyy sanoa että oot kyllä laihtunut ja sun hiukset on - jos mahdollista - vielä paksummat ja ihanammat kuin ennen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou kiitos, ihana kuulla! Musta kun tuntuu et Argentiinan reissun jälkeen oon muuttunu kunnon lihapullaks :D

   Poista
 6. Tosi ihana mekko! :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista