keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Time to move on


Nene Malo - Como me gusta la noche


Vikat päivät Córdobassa meni ihan lentäen ja eilen olikin jo aika astua bussiin ja suunnata kohti seuraavaa ja samalla viimeistä määränpäätä, eli Puerto Iguazúa! Alkumatka meni lähinnä itkua nieleskellessä ja jopa Maxi, joka ei koskaan itke, tirautti pari kyyneltä. Voi että miten vihaan joutua olemaan jatkuvasti jakautunut kahden maailman eri puolella sijaitsevien paikkojen ja ihmisten välillä! Jo nyt on ihan kamala ikävä :(

Tänään saavuttiin Puerto Iguazúun ja tää meidän hotelli on aivan mahtava! Lomakauden ulkopuolella monet turistikaupunkien hotellit tekee erilaisia tarjouksia ja diilejä, ja löydettiin saatiin esimerkiks tää hotelli missä nyt ollaan yli puolet normaalia halvemmalla. Ei meillä muuten olis varaa neljän tähden hotelliin jossa on uima-allas katolla ;) mut on kyllä ihanaa vähän hemmotella itseään!

Mitäs sinne Suomeen kuuluu? :)

Translation: The last days in Córdoba passed so fast and yesterday we left for Puerto Iguazú. I cried a lot during the whole trip, it's always so hard to say goodbye to the people you love. I hate so much being torn between Finland and Argentina! But well, today we arrived in Puerto Iguazú and our hotel is awesome! It offered us a really great discount and so now we are staying in a four-star hotel with a pool on the roof and everything ;) some luxury feels so nice!

17 kommenttia :

 1. Voi vitsi kun ihana blogi, törmäsin ihan sattumalta ja päätinki heti liittyä! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! mistä tuo sun valkonen peplum on? :)

  VastaaPoista
 3. Nene Malo... jajaj!
  que la sigan pasando hermoso :)

  VastaaPoista
 4. ihana toi koira!! niiiiiiiin söpö :3

  VastaaPoista
 5. Lovely pictures, amazing outfit! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 6. Tajuttoman kauniita kuvia! Ootte niin upee pari Maxin kaa! <3

  http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/

  VastaaPoista