tiistai 23. huhtikuuta 2013

Home Sweet Home


Gusttavo Lima - Gatinha Assanhada


Home sweet home ja silleen! 24 tuntia matkustamista, raju korvatulehdus, Madridin lentokentän lääkärillä istuminen ja parin päivän nukkumattomuus takana, mut onpa ihanaa olla taas kotona. Okei, sateinen ja harmaa Helsinki oli aika järkytys värikkään ja sykkivän Buenos Airesin jälkeen, mut oma koti, oma sänky ja kaikki omat jutut tuntuu niin hyviltä! Ihan ihmeellistä miten omaa kotia alkaa arvostaa pitkän reissaamisen aikana.

Nyt mulla onkin teille miljoona kuvaa, postausta ja aihetta näytettävänä ja tehtävänä, ja alan huomenna purkamaan matkapostauksia. Iguazusta ja Córdobasta ainakin tulee juttuja, Buenos Airesista en tiiä koska sieltä ehdin tehdä ihan mukavasti postauksia paikan päältäkin. Mut jos haluutte niin voin tehdä jonkun postauksen siitäkin :) ja asupostaus tietysti tulee myös! Just nyt oon vaan niin poikki ettei tekstiäkään synny paria riviä enempää...

Eli jos teillä on jotain ehdotuksia tai toiveita, niin kertokaa! :)

Translation: Home sweet home and so on! After 24 hours of traveling, ear infection, medical treatment in Madrid and no sleep at all it feels so nice to be at home! Although the rainy and grey Helsinki was quite a shock after the colorful and sunny Buenos aires, it's lovely to be at my own home, in my own bed and have all my own things around me :) tomorrow I'll start to make some posts about the trip so if you have any wishes or suggestions please let me know!

20 kommenttia :

 1. Haluaisin ainakin nähdä paljon enemmän kuvia kuin vain näitä pareja tarkkaan valittuja otoksia:)!! ihanalta näyttää oih itsellekin tulee kaipuu täältä harmaasta maasta pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo enemmän kuvia tulossa, reissun päällä netti oli vaan niin huono, et enempien kuvien lataamisessa olis kestäny viikko :D mut voi että oon niin samaa mieltä, ei tää Suomen harmauteen sopeutuminen oo helppoo!

   Poista
 2. Beautiful pictures! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 3. Oii, mielenkiinnolla odottelen matkapostauksia! Ne on aina ne kaikista parhaat :D

  Ihanan aurinkoisen nakoista, ei kylla mulla yhtaan ikava Suomen harmauteen, nyt kun taalla Vegasissakin alkaa just "kevatkelit" olla kohdallaan. Eilenkin mukavat yli 30 astetta ja pilveton taivas. Taa on se mika Suomessa mattaa eniten! Aurinko ja ilmasto! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et kiinnostaa! :) wouu, mäkin haluun Vegasiin! Mut oon kyllä niin samaa mieltä että Suomi olis ihana maa jos vaan olis vähän lämpimämpää ja aurinko paistais enemmän! Kylmyyskään ei haittais jos olis aurinkoista, mut usein on vaan pilvistä ja harmaata...

   Poista
 4. ihania kuvia jälleen! maxin ja sun yhteiskuviaki olis kiva enemmän nähä ;D

  ehkä aikaista kysyä mut ootteko suunnitelleet seuraavaa argentiinareissua tai oisko sieltä päin ketää koska tulossa suomeen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluisin yhteiskuvia mut niitä on hirveen vaikee ottaa koska jostain syystä kukaan Argentiinassa ei tunnu osaavan käyttää järkkäriä... :s marraskuussa Maxin vanhin sisko menee naimisiin ja ois kyllä tosi kiva päästä sillon sinne!

   Poista
 5. mahollisimman paljon nyt kaikkia postauksia matkalta! näyttää niin mahtavalta tuolla :)

  VastaaPoista
 6. laita vaan paljonpaljonpaljon kuvia mielummin kuin piitkä lituska tekstiä ? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän laittaa kuvia ja tekstiä silleen sopivissa määrin ettei tuu mitään kilometripostausta :)

   Poista
 7. Oot kyllä upean näköinen neiti!

  VastaaPoista
 8. Sä oot varmaan niin onnellinen kun pääsit matkustelemaan ;D Voih, itsekin niin kovasti haluaisin.

  Muuten, minkä ikäinen olet?

  VastaaPoista
 9. So gorgeous! Your photographs are amazing.

  VastaaPoista