maanantai 8. huhtikuuta 2013

Beach Days


Hola ihanaiset! Anteeks tästä pienestä tauosta, mut Melodyn kotona ei oo nettiä ja on tositosi vaikeeta löytää paikkaa jossa on wi-fi ja jonne voi raahata läppärin jonka on pakko olla koko ajan kiinni töpselissä. Nytkin tulee vaan kuvapainotteinen pikapostaus, mut lupaan et heti kun lähdetään Córdobasta ja pääsen hotellin wi-fi:hin niin teen perusteellisempia postauksia!

Viime päivinä ollaan juostu kämpästä toiseen ja tavattu ihmisiä 24/7 ja suoraan sanottuna oon ihan poikki. Kun pääsen takas Suomeen niin varmaan erakoidun kuukaudeks, oon sosialisoinu ihan liikaa täällä :D ollaan vaan yhtenä päivänä vietetty aikaa kahdestaan Maxin kanssa (ja sillonkin vaan puoli päivää...) ja sillon käytiin läheisessä pikkukaupungissa Playas de Oro:ssa (Kultaiset rannat), jossa Maxin perheellä oli ennen toinen talo. Ja voi että rakastuin siihen paikkaan! Se on ihan joen varrella vuorten juuressa ja hiekkarantoineen ihan täydellinen paikka viettää lomapäivä tai mennä vaikka piknikille. Aloin jo unelmoimaan omasta pikkumökistä siellä... Oon muuten ruskettunu aivan älyttömästi! Järkyttävät rusketusraidat ja otsa on kaikesta aloe verasta huolimatta edelleen palanut, mut oonpahan ainakin saanut väriä pintaan :)

Lupaan et heti kun pääsen kunnolla nettiin niin teen perusteellisempia postauksia, inhottaa päivitellä blogia näin harvoin ja tehdä vielä tämmösiä turhia pikapostauksia!

Mitäs sinne Suomeen kuuluu? :)

Translation: Sorry I haven't posted for a while but Melody doesn't have internet at her house and it's really difficult to find wi-fi here! But as soon as we leave Córdoba and I can access to some hotel's wi-fi I'll write some better posts! Here are some photos from the last few days; beautiful beaches at Playas de Oro and lovely evenings in the small town of Carlos Paz where Maxi's oldest sister Popi lives. Playas de Oro and Carlos Paz among some other little towns are connected and make such a beautiful place to live with all huge mountains and small lakes with beaches! I'd just love to live there!

17 kommenttia :

 1. kiva kuulla sun kuulumisia vaikkakin tälleen pikapostauksen merkeissäkin!:)
  Etenkin toi teijän yhteiskuva on jotenkin tosi ihana, onks siis toi tyttö Melody Uma sylissään?:)

  ps. Sulla on kadehdittavan upea kroppa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Juu Umahan se :) eikö ookin ihana?! ps. kiitos ihana ♥

   Poista
 2. Lähit Argentiinaan juuri hyvään aikaan, suomessa satoi toissa päivänä n. 10cm lunta, kevään merkit kaikki hävinnyt ja talvi tuli takaisin:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo naureskelin just kaikille kavereille facessa ;) toivottavasti 23.4. on jo kevät koska sillon ollaan takas Suomessa!

   Poista
 3. Kivoja kuvia, ja ihana toi valkonen puolipitkähianen! Mistä oot ostanut sen?  http://me-myself-and-iii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. aivan upea toi viimeinen kuva!!♥

  VastaaPoista
 5. Beautiful pictures and great weather (I'm jealous)! :)

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 6. Sulla on niin ihania vaatteita! Ja kiva blogi :) Liityin lukijaks!

  http://poropostia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. ihana banneri !! ja muutenki tosi kivoja kuvia :-)

  http://pinjavilma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Hieno paikka!:) terveiset Välimereltä

  VastaaPoista
 9. noi sun bikinit on sairaan ihanat ♥
  pakko kysyy että mistä ostit? ;)
  +oot hirmu kaunis!

  VastaaPoista