torstai 14. maaliskuuta 2013

Una Diva Virtual


Don Omar - Virtual Diva


Voi että nyt on hyvä fiilis! Eilinen hissan YO tuntuu ainakin tällä hetkellä menneen yllättävän hyvin, istuin siellä lähes kuusi tuntia ja kirjoitin niin kovalla syötöllä etten ehtinyt edes avata eväspussia :D olin aika pettynyt ettei antiikista (mun vahvin alue) ollut mitään kysymyksiä, mut onneks sentään toinen jokeri liittyi maailmansotiin (mun toinen vahvin alue). Itse asiassa olin tosi tyytyväinen, koska molemmat jokerit käsitteli sotia (toista maailmansotaa ja Suomen sisällissotaa), joten niistä on nyt hyvät mahdollisuudet saada enemmän pisteitä! Yhteensä käytin kaikki annetut paperiarkit, eli kirjoitin lähemmäs 40 sivua... Ja ranne huutaa hoosiannaa :D

Muistatteko kun viime postauksessa kerroin siitä hajonneesta muistikortista? No, se irronnut osa olikin juttunut kameran sisään, joten nyt on kamera korjattavana eikä uusia järkkärikuvia oo tulossa muutamaan päivään :( sen sijaan voisin tehdä Argentiina-postauksen, instajuttuja ja laittaa myös joitain vanhempia julkaisemattomia kuvia, niin kuin tässä postauksessa. Oon nyt kevään tullessa innostunut tulppaaneista ja niitä on ihan pakko olla koko ajan! En oo tainnut aiemmin kertoa, mut oon pienestä pitäen ollu ihan kamala hedelmä/vihanneshaukka ja rakastan tehdä itselleni ihanan värikkäitä hedelmäisiä välipaloja. Yleensä valitsen esimerkiks leffaherkuiksi mieluummin vaikka viinirypäleitä tai viipaloituja vihanneksia sipsujen ja muun mässyn sijaan :)

Ihanaa torstaita mussut!

Translation: Whoo, I'm so happy! The history exam went really well (at least in my opinion haha), I sat there almost 6h and wrote so much that I didn't even have time to eat my lunch :D I wrote almost 40 pages and now my wrist is totally dead! But I have a really good feeling about the test! In the last post I told that my memory card broke and guess what? The broken part got stuck inside my camera and it has to be fixed, so there won't be any new camera photos in a few days :( but I'm planning on making the Argentina-post, some instagram things and also posts with older photos, like this one :)

16 kommenttia :

 1. So glad your exam went well! :)
  Amazing post!

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana blogi! Jään ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihan mahtavia asuja! (: Ja toivottavasti ylppärit meni/menee hyvin!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu kyllä että tähän asti on mennyt hyvin! :)

   Poista
 4. Sun blogis on paras! ♥ Oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. voi itku kun luin tota sun vaihtariblogia, pystyn kyllä niin paljon samaistumaan tohon kun itsekkin oon ollut vaihdossa argentiinassa (!!!!) ja oon tosi onnellinen että pääset sinne nyt kuukaudeks takas :--)
  ootan kovasti postauksia sieltä itse paikan päältä ja paljon kuvia ( ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argentiina on kyllä niin ihana maa! Oon ihan älyttömän innoissani, en meinaa millään pystyä keskittymään kirjoituksiinkaan (vaikka kyl pitäis haha)! :D

   Poista
 6. ihana blogi sulla ja sellanen jota jaksaa lueskella !
  oot myös tosi kaunis (:

  käythän kattoo meiänkin blogin :
  letsgetlostheyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ihania asuja..<3

  http://inkanpassion.blogspot.fi/

  VastaaPoista