torstai 28. maaliskuuta 2013

Paradise on Earth


Paulina Rubio - Me gustas tanto

Shirt - Zara | Shorts - DIY | Shoes - HM

Eilen käytiin kunnon paradise on earth:issa, nimittäin Bioparque Temaikén -eläintarhassa Buenos Airesin ulkopuolella! "Bioparque"-nimensä mukaisesti se oli kyllä enemmän "luontopuisto" ja sen tärkein tehtävä ennemmin suojella eläimiä ja luonnon monimuotoisuutta sekä kouluttaa osaavia eläintenhoitajia ja -lääkäreitä kuin tunkea mitä tahansa eläimiä näytille maksavalle yleisölle. Suurin osa eläimistöstä oli Argentiinan omia eläimiä, jokaisen lajin aitaukset oli suunniteltu sen luonnollisen elinympäristön mukaan ja puisto oli niin suuri että eläimillä oli ihan älyttömästi tilaa. Lintuosiossa häkkien verkkokatto oli niin korkealla, ettei sitä melkeen edes erottanut, ja linnut sai lennellä vapaasti ihmisten joukossa! Myös kenguruiden aitaus oli ihan mahtava - se oli erillinen korkeilla puuseinillä rajattu iso alue, jonka keskellä meni aitaamaton lankkupolku ihmisiä varten, ja jossa kengurut ja wallabit sai hyppiä vapaasti ympäriinsä. Kaiken kruunas tietenkin upea luonto (varsinkin näyttävät kukat ah), kirkkaansininen taivas ja paahtava aurinko!

Voisin tehdä kunnon kilometripostauksen Temaikénista, mut arvatkaa onko mulla aikaa? Jep :D nytkin pitäis olla valmistautumassa Buenos Airesin yöhön. Oon ihan sekaisin aikaerosta, herään aamulla Airesin aikaan seitsemältä, katon kelloa ihan kauhuissani ja tajuan sitten, et Suomessahan on jo keskipäivä! Nyt postausta tehdessä mua taas hämää ihan järkyttävästi mun koneen kello, joka näyttää kohta yhtä yöllä. Ai niin, Airesissahan kello tulee vasta kahdeksan! Ongelmia tuottaa myös kosteus - aamuisin ja iltaisin kosteusprosentti on yli 90, aamuisin olo on kuin sademetsästä noussut ja iltaisin hiukset ei meinaa millään kuivua vaikka föönais tunnin. Mut onnellisuusprosentti on myös huipussaan!

Mitäs sinne Suomeen kuuluu? :)

Translation: Yesterday we visited the paradise of Earth - zoo of Bioparque Temaikén, which was more of a "biopark" than a zoo, because its' main goal is definitely to save and take care of the biodiversity and nature than put any animals available into their small cages and just want money out of them. A great amount of the animals were Argentinean, they had huge areas which were designed as their natural environments and the whole park was so big that all the animals had even more than enough space for living and they were treated with care and love. In the bird section the cages' ceilings were so high that you almost couldn't even see them and all the birds were freely flying around and among the visitors! As a cherry on top of the cake, the nature was stunning (especially all the gorgeous flowers), the sky was blue and clear of clouds and the sun was shining brightly all day! Loved every second it!

9 kommenttia :

 1. Ootko kuullu sieltä paikallisilta minkälaisia kommentteja sun tyylistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kai mitään erikoista :D ellei tähän lasketa niitä jatkuvia huutoja ja vislauksia miehiltä?

   Poista
 2. Älyttömän ihania kuvia! Ihanat hiukset sul :)

  VastaaPoista
 3. Love your shirt! :D

  xx MJ
  http://shopaholic-thoughts.blogspot.pt/

  VastaaPoista