tiistai 12. helmikuuta 2013

Red Kisses


Nicki Minaj - Va Va Voom

Coat - Zara | Blouse - Asos | Jeans - eBay | Shoes - Seppälä | Bag - Stockmann

Lukuloma on maailman ihanin asia. Oikeesti. Ainakin tää alku, kun ei vielä tarvi lukea ;) ihanaa vaan olla, rentoutua, piirtää, lueskella blogeja ja katsella Jersey Shorea ja muita aivot narikkaan -ohjelmia MTV:ltä. Varsinkin kun ulkona on pimeetä ja hirvee lumipyry, hrr.

Otettiin pari kuvaa päivän asusta ja voi että tuolla ulkona on niin kylmä etten pystynyt olemaan sekuntiakaan ilman takkia! Asuna toimi kuitenkin Asoksen suloinen pusupaita, uudet farkut ja jokapäiväinen musta nahkalaukku. Käytän tota laukkua oikeesti joka päivä esimerkiks koululaukkuna, mut jostain syystä sitä ei näy hirveesti päivän asuissa! Se on ihan älyttömän kiva, nätti nahkainen peruslaukku. Ja asunhan kruunas tietysti paaaljon koruja, kuten aina :)

Mitäs tykkäätte asusta? Onko joillain teillä lukuloma?

ps. Leevi oli meillä yötä sunnuntaina ja voi vitsit mulla olikin kamala ikävä sitä, maailman ihanin koira! Leevi ja pupu tulee ihan mahtavasti toimeen, pupu rakastaa varsinkin Leevin isoa ja pörröistä häntää ja yrittää aina piiloutua sen alle, hihi :)

Translation: I'm so happy to be on vacations! Chilling, relaxing and watching dummy programs like Jersery Shore - love it! Though I should probably start to study for the exams to come... Anyway, here are some outfit photos! It has been a freezing day, so cold that I couldn't even take my coat off. But under the coat I was wearing a super cute blouse from Asos with new jeans and high heels. And on top of that lots of bracelets, as always :) what do you think of my outfit? Ps. my dog Leevi spent a night in our department on Sunday and I had missed him soooo much! Leevi and our bunny Mortimer get along really well, Mortimer loves Leevi's big and furry tail and is always trying to hide under it, haha :)

13 kommenttia :

 1. mulla tulee tosta paidasta jotenki niin mielen marilyn monroe, haha :D

  VastaaPoista
 2. I love the bright red kiss pattern on that shirt! Adorable! And your spiky bracelets are to die for. :)

  VastaaPoista
 3. Yu look amazing! I really love your shirt and belt!! Following you:)

  Kisses, Lucy:)
  http://stylewithoutlimits.blogspot.cz

  VastaaPoista
 4. ihana blogi!:) toi banneri on upee, ja sun hiuksetki! Olis mahtavaa jos kävisit kattomassa mun ja kaverini yhteisen blogin :

  http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Thank you for the lovely comment!
  Your blog is great too! I really like the pictures! :)

  Desislava
  http://truedreamcatcher.blogspot.com/

  VastaaPoista