torstai 21. helmikuuta 2013

Argentina - here I come!


Gustavo Cordera - La Bomba LocaJoaquin Sabina - Con la frente marchita


Bacilos - Mi primer millón


Flex - Dime si te vas con él


Calle 13 - Latinoamérica

Apua tää on niin ihanaa!! Vihdoin se tapahtuu - 25.3. palaan Argentiinaan! Suunnitelmissa on yli 20 tunnin lennon jälkeen viettää muutama päivä Buenos Airesissa, sen jälkeen matkustaa bussilla Iguazun putouksille, sieltä taas Jujuyn provinssiin tutkimaan intiaanikulttuuria ja autiomaita, ja lopulta viettää pari viikkoa Córdobassa kaikkien ihanien ihmisten kanssa. En voi millään uskoa, että oon oikeesti palaamassa takas Córdobaan, joka oli mulle kotikaupunki vuoden ajan!

Mulla on ollu aivan älytön ikävä Argentiinaan siitä lähtien kun saavuin Suomeen ja mun on pakko myöntää, etten yrityksistä huolimatta oo vieläkään sopeutunu tänne. Argentiinalainen ja suomalainen kulttuuri on vaan niin erilaisia ja mulle iski täällä Suomen päässä paljon suurempi kulttuurishokki kuin Argentiinassa ikinä! Nyt tää paluu tuntuu aivan uskomattomalta. Oon niin onnellinen! Estoy tan pero tan feliz!

Translation: On 25.3. I'm going back to Argentina! I spent there an exchange student year on 2010-2011 and I've been missing it since I got back to Finland! Now I'm traveling with Maxi and our plan is to spend a few days in Buenos Aires after a 20h flight, travel to Iguazu Falls, then head to Jujuy and explore some indian culture, and finally spend two weeks in Córdoba, which was my home town for a year (and Maxi's home town for his whole life, haha). I'm so happy! Estoy tan pero tan feliz!!

26 kommenttia :

 1. Kuulostaapa ihanalta :) Ite en oo missään viettänyt paria viikkoa pidempää aikaa, mutta silti ikävöin suuresti espanjaan!

  VastaaPoista
 2. aaaay lo feliz que estoy por vos y Maxi!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanaa :-) Oliko muuten hankaluuksia aluksi oppia tuota kieltä ja kuinka hyvin sitä nykyään puhut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppiminen oli oikeestaan helpompaa ja nopeempaa kuin kuvittelin! Mut jos sitä joutuu kuulemaan ja puhumaan joka päivä niin väkisinkin siinä oppii :) nykyään puhun ainakin omasta mielestä tosi hyvin ja Maxin kanssa puhutaan koko ajan espanjaa.

   Poista
 4. Ootko pysyvästi menossa sinne?

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tosi hyvältä! :) paitsi tuo 20 tunnin lentomatka kuulostaa järkyttävältä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sillon kun tulin Argentiinasta takas Suomeen niin se oli kyllä vielä järkyttävämpää... Ensin lento Córdobasta Buenos Airesiin (1½h), odottelua ja kentän vaihtoa BA:ssa (3h), lento BA:sta Lontooseen (20h), odottelua Lontoossa (9h) ja sit vielä lento Helsinkiin (2h) - yhteensä lähes 40h matkustamista ja no sleep :D hyi kamala

   Poista
 6. Uiui, oon kyllä pikkasen kade :)

  p.s. Varaudu shokkiin hintojen kanssa! ;)

  VastaaPoista
 7. HEi ooon ilonen sun puolesta!! sikasiistiä!<3

  VastaaPoista
 8. Oii aivan mahtavaa! Nauti!! ♥
  Niin ja mulla ei haittais lukea paljonpaljon postauksia matkan varrelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautin todellakin ♥ suunnitelmissa ois ottaa paljonpaljon kuvia ja tehdä postauksia aina kun on mahdollista (ja toimiva wifi :D)!

   Poista
 9. oon niin kateellinen sulle ettet uskokkaan!

  VastaaPoista
 10. Oi, vähänkö ihanaa!! :) Kauhee kateus, itsekin haluaisin käydä Argentiinassa.

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Yritän tehdä sieltä sit kattavia postauksia :)

   Poista
 11. aaaagh mitä mitä! kui siistiä, en ees voi olla kateellinen sulle ku oon ihan fiiliksissä sun puolesta haha :-D voi vitsit kun kelpais kanssa, voin vaan kuvitella kuinka ihana fiilis sulla on tosta asiasta ku en itekää pysy pöksyissäni postauksia odotellessa..... pidä hauskaa!! (-:

  VastaaPoista
 12. Huhhuh en voi muuta sanoo ku ,että loistava toi sun vaihtarivuodesta kertova blogi! :) Siis mulla tuli jossain kohissa tippa linssiin! Eläydyin iha täysil sun ja Maxin rakkaustarinaan ja kaikkee ku sanoin ettet yhtää enää sopeudu Suomeen..
  Itellä on mahollisuus toteuttaa mun 6 vuotinen unelma, meinaan kutsuttu jo kahteen paikkaan Espanjan Fuengirolaan töihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, onnea tosi paljon! Ja voi vitsit, mun vaihtoblogi on kyl niin tunteita täynnä :) ihana kuulla että tykkäsit siitä!

   Poista