torstai 31. tammikuuta 2013

Who am I?


Christina Aguilera - Beautiful


1. Käytiin Pariisissa aika innolla Starbuckissa ja rakastuin siihen! Oon niin katkera ettei sitä löydy Helsingistä, paitsi lentokentältä jonne ei todellakaan tuu mentyä liian usein..
2. En oo yhtään pitkävihainen ja vaikka oonkin tosi impulsiivinen, niin vihaan riitelyä ja lepyn tosi nopeesti. En todellakaan jaksa jäädä vatvomaan loukkauksia tai muita ikäviä juttuja pitkäks aikaa vaan annan tosi nopeesti anteeks.
3. Oon vähän yllytyshullu ja seikkailija. Rakastan sitä fiilistä kun ummistaa silmät illalla eikä oo vielä mitään hajua siitä mihin suuntaan seuraavana päivänä lähdetään.
4. Rakastan romantiikkaa ja oon ihan älyttömän hellyydenkipeä, kaipaan haleja ja silittelyjä:)
5. Pureskelen huulia ihan huomaamattani koko ajan. Sit tajuun et aha, huulipuna on taas lähteny ihan kokonaan... Ei ihme että mun huulipunat kuluu niin nopeesti!
6. Aina kun on mahdollisuus toivoa jotain, niin toivon. Pienenä joka joulu sain jostain syystä mantelin joulupuurosta (hmm mistäköhän.. ;)) ja toivon joka ikinen vuosi omaa koiraa. No, kymmenen vuoden sitkeä toivominen tuotti tulosta!


7. Niin, kukapa ei unelmois Kaliforniasta? Rantsuista, isoista huviloista, Hollywoodista...
8. Oon onnellisesti suhteessa ja rakastan sitä, että on aina joku joka kuuntelee, auttaa ja rakastaa, ihan aina:)
9. Oon aika shoppailuhullu. Rakastan sitä tunnetta, kun saa jotain uutta ja ihanaa! Mun ongelma on, että bongaan sitä uutta ja ihanaa ihan liian usein. Mut nyt yritän säästää rahaa ja yrittää yhdistellä enemmän vaatekaapista jo löytyviä juttuja. koska mulla tosiaan on ihan hirveesti vaatteita joita en oikeesti tarvi ja joita tulee käytettyä tosi harvoin.
10. Rakastan ja jumaloin pitkiä hiuksia. Mulla oli seiskalle asti tosi pitkät hiukset, jotka kuitenkin leikkasin melkeen kerta heitolla lyhyiks. Sitten värjäilin niitä pinkeiks ja oransseiks.. Seriously, en kadu mitään niin paljon kuin sitä hiustenleikkaamista.
11. Marilyn on mun lemppari julkkisrakkaus now and forever, se on mun mielestä ihan täydellinen nainen. Siinä on mun mielestä jotain sellasta ihanaa, minkä mä haluisin joskus omaankin olemukseeni.
12. Tunnustan olevani turhamainen. Ainakin välillä. Kyllä mä aamuisin mieluummin laitan loppusilauksen meikkiin kuin teen itelleni aamupalaa ja jos hiukset ei asetu niin käytän muutaman ylimääräisen minuutin peilin edessä vaikka myöhästyisin vähän aamutunnilta.


13. Oon aina ollu sitä mieltä, että oon syntyny aivan väärään aikaan. Kaikkein mieluiten joisin skumppaa Pariisissa boheemien taiteilijoiden parissa 20-luvulla tai asuisin pienessä ranskalaisessa kylässä keskiajalla. Tai pyörisin 50-luvun Hollywoodissa blondatuilla kiharoilla hiuksilla ja punainen huulipuna kiiltäen.
14. Rakastan ylläreitä! Maxi tekee mulle aika usein yllätyksiä ja se on niin ihanaa:)
15. En oo sitä tyyppiä, joka uuteen kaupunkiin tullessaan jää lepäämään hotelliin, vaan heitän laukut huoneeseen ja lähden tutkimaan ympäristöä! Siks yleensä matkustaessa hotellilla ei oo niin väliä, koska en tee siellä yleensä mitään muuta kuin nukun.
16. Keksit on mun salainen pahe. En syö paljon karkkia enkä suklaata, vaan keksejä. Varsinkin Doris- ja Domino-keksit...
17. Rakastan italialaista ruokaa. Musta tuntuu et kaikki hyvä (paitsi tacot) tulee italialaisesta keittiöstä :o ainut italialainen ruoka mistä en tykkää on risotto, mut kyllä sekin menee!
18. Espanja on yks mun lempimaista koko maailmassa. Haluaisin niin hirveesti käydä joskus Barcelonassa!


19. Oon eläinhullu, rakastan kaikkia eläimiä! Mun mielestä koti ilman lemmikkiä on vaan talo, ei koti. Yks mun elämän tärkeimmistä asioista on mun koira Leevi, en vois kuvitella elämää ilman sitä. Apua alkaa itkettää kun kirjotan tätä! Se on vaan niin ihana ja tärkeä karvapallo :)
20. Pidän itseäni itsevarmana. En oo koskaan välittäny muiden mielipiteistä ja oon aina ollu oma itseni. En vertaile itseäni muihin eikä mulla oo tarvetta haukkua ketään.
21. Mä olin niin HP-tyttö kuin voi olla :D mulla oli ihan omat potterjutut, kirjoitin jopa jotain omaa fanikirjaa.. Rakastan Harry Potter -kirjoja, mut leffoista en oo koskaan tykänny. Ykkönen ja kakkonen on ihan hyviä, mut sen jälkeen vaan huononee huononemistaan.. Harmi, koska kirjat on niin taianomaisia!
22. Oon tosi empaattinen. Pystyn samaistumaan niin paljon toisten tunteisiin, että jos nään jonkun itkevän niin saatan ihan helposti alkaa itsekin itkemään.
23. Oon myös tosi tosi herkkä, mikä empaattisuuteen yhdistettynä on ihan kamalaa.. Mun kanssa ei voi katsoo mitään leffoja ilman et alan jossain vaiheessa nyyhkimään. Loukkaannun tosi helposti, suutun tosi helposti, lepyn tosi helposti. Saan myös hillittömiä naurukohtauksia tosi helposti ja rakastan ja vihaan tosi helposti. En voi ees riidellä yhtään koska alkaa vaan heti itkettää enkä saa sanoja sanotuks!


24. Oon muuttunu ihan mielettömästi. Luokan parhaasta oppilaasta ristikoruja käyttäväksi gootiksi, pinkkihiuksiseksi ernuksi ja Ultra Bra:ta luukuttavaksi taidehipiksi. Mut muutokset teki musta semmosen mikä oon tänään:)
25. Oon ihan auttamaton unelmoija ja kehittelen välillä ihan omia tarinoita pääni sisällä...
26. Monet tuntuu ajattelevan, et Barbie on kaiken pahan alku ja juuri, mut mulle Barbie on aina ollu kunnon sankari! Mulla oli pienenä monta kirjaa, joissa Barbie oli eläintenhoitaja, lentoemäntä, laulaja... Eli osas suurin piirtein kaiken, pelasti joka tilanteen ja oli supernätti. Mulla oli vino pino erilaisia barbeja ja ne oli mun ehdottomia lempileluja, en leikkiny melkeen millään muulla kuin niillä tai pehmoleluilla.
27. En yleensä korosta mun suomalaisuutta, koska mulla on yleensäkin suomalaisista vähän negatiivinen kuva. Ulkomailla kuitenkin huomaan, miten suomalainen oikeesti oon. Ikävöin ruisleipää, omaa rauhaa, suomen kieltä, ja Helsingin ratikoita. Loppupeleissä on aika siistiä olla suomalainen.
28. Rakastan South Parkia, se on samalla mahtavaa aivot narikkaan -viihdettä ja kantaaottavaa mustaa huumoria. South Park ottaa tabuja ja vakavia aiheita esiin niin ronskilla otteella, ettei siitä _voi_ loukkaantua. Mä oon ihan älytön Michael Jackson -fani ja puolustan sitä henkeen ja vereen, mutten voinu olla nauramatta hulluna South Parkin Michael Jackson -jaksolle...
29. Blondi on sellanen sana mikä mun mielestä tiivistää mut aika hyvin. Oon vähän tyhmä välillä, mut ihan fiksu kuitenkin, välillä turhamainen pissapää, mut ihan kiltti loppupeleissä. Oon käyny läpi miljoonat eri hiusvärit mustasta oranssiin, mut ainakin tällä hetkellä tuntuu että oon ihan ehdottomasti blondi.

Löytyykö teistä mitään samoja piirteitä? :)

Translation: Here are some pics that really describe me!

10 kommenttia :

 1. Tuli tässä tätä postausta lukiessa mieleen, et ois tosi hauskaa saada lukee ja nähä susta kuvia niiltä ajoilta, kun sun tyylis oli erilainen kuin nykyään :)
  Oisko mitenkään mahdollista toteuttaa jotain sen suuntaista postausta? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua... :D ehkä mä mut takaan et naamapalmuilette mulle! Kaikki sen ajan kuvat on vaan vanhalla koneella, joten täytyy käydä kaivamassa ne muistitikulle :)

   Poista
 2. Mäkin oon Marilyn Monroe ja Michael Jackson -fani henkeen ja vereen! ♥ Oon horoskoopiltani rapu, joten tunnistan itsestäni myös herkkyyden ja empaattisuuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ne on ihania! Mä oon härkä eikä mun ainakaan horoskoopin perusteella pitäis olla näin herkkis, mut toisaalta jos oisin syntyny päivän myöhemmin niin oisin kaksonen, joten ehkä se selittyy sillä, en tiiä :D mut kiva etten oo ainut itkupilli!

   Poista
 3. Toi kohta 23. iskee muhunki täydellisesti. Oon tosi herkkis ja melkei jokasessa leffassa alan nyyhkimään :D Ja en pysty ollenkaan riitelemään ku heti alkaa itkettää ja mistään ei tuu mitää. Uh kamalaa. Onneks myös rakkaus ja hauskuus on vahvoilla <3 Sulla on niin ihana blogi!

  VastaaPoista
 4. Heiii tää oli tosi kiva postaus! Näin illemmalla en jaksa lukea mitään muita blogeja mutta tää sun teksti oli niin mielenkiintoinen ja jotkut kohat oli kuin luotu mulle niin oli pakko lukea! Kiitos siitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! Piristit mun iltaa ♥

   Poista
 5. Mulla on sama keksien kanssa! Monia karkkeja en edes voi syödä, mutta muuten ei mua suklaat ja sipsit kiinnosta vaan keksit ja ylipäänsä kaikki itsetehdyt leivonnaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niimpä! Tein jouluna pipareita ja koristelin ne hienosti enkä muuta sit mussuttanukaan vaikka ois ollu suklaata ja karkkia kaapit täynnä ♥

   Poista