perjantai 11. tammikuuta 2013

Ripped Golden Leopard


Robbie Williams - Let me entertain you

Paita - Zara | Farkut - Zara | Korut - eBay, Glitter, Nelly

Tänään oli niinkin kiva herätys kuin täysin tyhjästä iskenyt jäätävä migreeni ja ihan jumissa oleva niska! En tiiä mikä mua vaivaa, onnistun öisin kummallisesti ryttäämään tyynyn vasten seinää niin, ettei niska todellakaan tykkää hyvää ja aamulla kaikki jumittaa sekä fyysisesti että psyykkisesti.. Eikä yhtään auta että Maxikin on älyttömän levoton nukkuja ja saattaa kesken yötä varastaa mun peiton/tyynyn/pudota sängyltä :D onneks viikonloppu alkaa niin saan levätä pari päivää!

Päivän asu oli yksinkertainen ja mukava - leoparidkuvioinen paita, vaaleansiniset revityt farkut (sukkahousujen kanssa tietenkin), mustat saappaat ja paljon kultaisia koruja! Kulta on ehdottomasti enemmän mun väri kuin hopea, se on jotenkin tylsähkö. Mut en sano vielä mitään, ehkä muhun myöhemmin iskee hopeainnostus :)

Mitäs tykkäätte asusta? Entä kärsiikö joku teistäkin migreenistä?

Translation: Today I woke up with a horrible migraine and it was awful! I don't know what's wrong with me, when sleeping I put my pillow in a very weird position which really makes my neck ache a lot in the morning D: and it certainly doesn't help me that Maxi is quite a restless sleeper too, he always pushes me against the wall or something haha. Luckily the weekend is here so I can rest a little! Today's outfit was simple and comfortable - leopard print, ripped jeans, black boots and lots of golden accessories! I totally like gold more than silver, it's just too plain and boring for me. But I don't judge anything yet, I might have my silver era sometime in the future ;)

17 kommenttia :

 1. Voi kun kiva asu!!:)oot niin kaunis<3

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana asu, ja oot niin nätti<3

  VastaaPoista
 3. Toi asu on upee kaikes yksinkertasuudessaan ja oot niin kaunis :) Sun blogi on kans ihan super ja mun on pakko jäädä seurailee!

  http://riikka-mariansalaamattomatelamat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. sun banneri on ihana! ja oot hirmu kaunis :)

  http://diamondsinthesky-iida.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana asu ja oot muutenki niin kaunis :) <3

  VastaaPoista
 6. Apua oot ihan älyttömän kaunis♥ JA UPPE TOI SUN BANNERI!! mil ohjelmal se on tehty? :)

  http://my-true-mushroom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos<3 kuvat on saatu pyöreiks photoscapella ja banneri tehty picasalla :)

   Poista
 7. Voi kun oot nätti! En oikeestaan ees ymmärrä miksi seuraan sun blogia, koska meillä on aivan erilaiset tyylit ja maut, esimerkiksi mä vihaan eläinkuoseja ja suosin hopeaa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, aika hassua :D mut joskus on kiva seurata sellasiakin tyylejä mitkä on ihan erilaisia kuin oma tyyli!

   Poista