perjantai 4. tammikuuta 2013

Pink and skiing


Neil Finn - Song of the Lonely Mountain


Tässä mun viime päivien ohjelma pähkinänkuoressa - laskettelua, laskettelua ja vähän lisää laskettelua! Oon kaiken lisäks niin arkajalka, etten tykkää mistään lajeista joissa mennään niin kovaa et on mahdollisuus kaatua, joten mun meno on ollu aika mielenkiintoista. Siinä missä pikkusisko laskettelee huimaa vauhtia ja huonolla tekniikalla, mä keskityn oikeisiin liikkeisiin ja tuun alas yhtä nopeesti kuin reumainen vanhus... Mut oli kivaa ja tunturin huipulla pääsin taas pikkusen enemmän eroon mun jäätävästä korkeanpaikankammosta!

Lasketteluasuna toimi HM:n aleista ostettu ihana violettipinkki toppatakki, johon oon ihan rakastunut! Etsin pitkään babypinkkiä talvitakkia, mut törmäsinkin HM:ssä tähän tummempaan yksilöön ja se oli ihan pakko saada :) takin kaveriks ulkohousut, karvakauluri, tupsupipo, laskettelulasit, supertyylikkäät monot ja kummallinen haara-asento, niin mun laskettelutyyli on valmis!

Huomenna suunnataan jo aamusta takas Helsinkiin, ihanaa et pääsen näkemään taas pupuvauvaa!

Tykkäättekö te laskettelusta? Entä miten teidän joululoma on menny? :)

Translation: Last few days I've just been skiing, skiing and skiing! And I don't even like any activities or sports where you must go so fast that you can actually fall, so my skiing was pretty interesting, haha. While my sister skied super fast and with an awful technique, I concentrated in correct movements and came down as slowly as a 90-year-old grandma... But it was fun! And I got to use my new winter coat which I absolutely loooove!

12 kommenttia :

 1. Olitko ylläksellä laskkettelees? :)

  VastaaPoista
 2. Tyytyykö Maxi katselemaan vai onko uskaltautunut rinteeseen?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maxi on itse asiassa asunu muutaman vuoden Argentiinan parhaan laskettelukeskuksen vieressä, joten se osaa lasketella sata kertaa paremmin kuin mä... :D

   Poista
 3. Laskettelu on ihanaa! Nätti tuo takki ♥

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kivaa sit ku pääsee alkukankeudesta! :D kiitos<3

   Poista
 4. Ihania laskettelukuvia!:) Pitääks muuten tommonen H&M:n takki hyvin tuulta/vettä rinteessä, kun itellä on aina kuitenkin ollut ihan urheilumerkeiltä lasketteluvaatteet? Toi on tosi söpö kyllä toi takki ja itellä on arkikäytössä musta vähän samantyyppinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse asiassa olin tosi yllättyny miten hyvin toi takki lämmitti ja piti tuulen loitolla! Ja mä oon vielä ihan hirveä vilukissa :D

   Poista
 5. Hei aattelin kysyä sulta, että tiiätkö yhtään et mistä sais mustia pitsipaitoja, mielellään aika tiukkoja? Oon kolunnu lähes kaikki kaupat eikä vaan löydy..? Sun blogias on aina yhtä ihana lukea, kiitos siitä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kattonu Vilasta? Siellä on tosi usein kaikenlaisia pitsijuttuja :) kannattaa myös netistä etsiä!

   Poista
 6. Kuka oikeasti laittaa pinkkiä huulipunaa rinteeseen? Siellä ollaan kuitenkin urheilemassa... Vai jos menet vaikka salille tai niin laitatko sinnekki huulipunaa? Aika mielenkiintosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä:D miks en laittais? Huulipuna on maailman helpoin ja käytännöllisin meikki, joka piristää kasvojen ilmettä ihan paikasta riippumatta, eikä aiheuta ongelmia vaikka hikoilis ittensä kuiviin. Ymmärtäisin sun pointin jos väkertäisin salille jotain bilemeikkiä, mut huulipuna. Seriously?

   Poista