lauantai 26. tammikuuta 2013

New Spikes


Beyonce - Crazy in love

Jakku - HM | Paita - Ebay | Farkut - Zara | Kengät - Nelly (beiget ja siniset), eBay (pinkit) | Clutch - eBay

Nellyltä tilatut ihanat beiget piikkikorkkarit tuli vihdoin enkä vois olla tyytyväisempi! Tosin korko on aika korkee, pitää vähän totutella :) nyt mulla on kolmet piikitetyt kengät ja toivottavasti tulee lisää tulossa! Mun lempparit on varmaan noi siniset. Niitä on Nellyssä moitittu pienehköstä koosta, mutta mun 38,5-kokoiselle jalalle koko 39 on aivan täydellinen! Pinkit on vähän tiukat koska en oo pystyny käyttämään niitä hirveesti (ostin ne syksyllä) ja beigejen tavoin niissäkin on aika korkee korko.. Sulaispa lumet jo niin pääsis käyttää kaikkia noita ihania kenkiä ulkona!

Hobitti-piirustussarja etenee hyvää vauhtia, oon nyt Thorinin ja Thranduilin lisäks piirtäny Bilbon ja Balinin, ja aloitin just Klonkkua! Pitäis tosin lukea kokeisiin, tehdä mantsan itsenäisiä tehtäviä ja viimeistellä teknisen piirustuksen töitä, mut ehkä huomenna sit.. Oon niin sellanen ihminen joka jättää kaiken viime hetkeen, ihan kaikessa, enkä varmaan oo ainoo. Aattelen vaan aina et kyllä huomenna ehtii, teen sen huomenna, joo huomenna sit.. Ja sit tyyliin päivää ennen koetta oon ihan paineissa kun pitäis lukea 200 sivua ja sisäistää ne. Mut kokeista tulee kiitettäviä joten ilmeisesti ihan toimiva taktiikka :D

Löytyykö teistä sellaisia jotka jättää asioiden tekemisen viime hetkeen? Entä mitä tykkäätte kengistä ja asusta?

Translation: My new beige heels from Nelly arrived yay! Now I have three pairs of spiked shoes and mooore to come ;) I just want the snow to melt already so I could use them outside!

16 kommenttia :

 1. Tuli täs mieleen, että ootko ikinä tehny sun koirasta postauksii? Ois nimittäin kiva lukee siitä juttuja kun meillä on samanrotunen (-:

  VastaaPoista
 2. Käytkö töissä ollenkaan, miten elätät ittes

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käy tällä hetkellä, koulu vie kaiken ajan :) mut budjetointia budjetointia, jos ostaa jotain niin pitää säästää jossain muussa asiassa!

   Poista
 3. Ku shoppaat niin paljon

  VastaaPoista
 4. Ihanan vaalee asukokonaisuus! :) Tuli muuten tässä mieleen että ootko jossain vaiheessa muuttamassa takas Argentiinaan? Ku muistaisin et olisit joskus sellasesta maininnu mut voi olla et muistan ihan omiani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suunnitelmia ei oo vielä lyöty lukkoon mut katotaan :)

   Poista
 5. Ihania kenkiä, mutta kamala asu. Mun makuun vaan liian vaaleaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mun mielestä toi on ihan kiva :) tykkään enemmän vaaleista kuin tummista asukokonaisuuksista.

   Poista
 6. kuinka pitkä oot? ja sul on TÄYDELLINEN vartalo. :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kiitos ♥ tässä just kriiseilen mahan kanssa niin piristit iltaa! :) oon 166cm, semmonen ihan perus

   Poista
 7. Ihana jakku! Se on tosi ihanan värinen. Sopii varmaan moneen asuun! :)

  P.S. Sulla on kiva blogi! Jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista