tiistai 4. joulukuuta 2012

Walking in the winter wonderland


Shakira - Suerte

Takki - H&M | Saappaat - Stockmann | Housut, laukku, korut- eBay | Hanskat - Glitter | Karvahuivi - Accessorize

Vähän sunnuntaista päivän asua! Kaivoin ihanan H&M:n villakangastakin kaapin pohjalta ja se sopii ihan mahtavasti burgundyn väristen housujen ja mustien saappaiden kanssa. Huomasin että takin vyötäröstä oli tullu aika väljähkö, en voi uskoa et oisin muka laihtunu viime talvesta! Tuntuu et oisin vaan lihonu, joten tosi kiva ylläri:) tosin kivaa ylläriä seuras inhottava dilemma vyötärön suuruuden takia, mut onneks vyöt on keksitty!

Niin ihanaa ja outoa et ihan muutaman päivän sisällä Helsinkiin on satanu ihan hirvee määrä lunta! Blogin postauksistakin näkee miten viikon takaisissa postauksissa ei ollu lumesta tietoakaan ja ulkona pystyi ottaa kuvia ilman paksua takkia sen kummemmin jäätymättä. Mut on silti niin ihanaa et saadaan luultavasti pitkästä aikaa valkonen joulu!

Mitä mieltä ootte asusta? :)

Translation: Here is some outfit from Sunday! I discovered that pretty black coat again, I had totally forgotten about it. I had a little problem with the waist, because it had gotten too big, but the problem was solved easily with a belt! But I just can't believe I have lost weight since last winter! A really nice surprise ;)

4 kommenttia :